Aktywne Wpisy
rales +1918
ZGODNIE Z OBIETNICĄ WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ POINFORMOWANE W DNIU DYMISJI FERNANDO SANTOSA ZE STANOWISKU SELEKCJONERA REPREZENTACJI POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ynfluencer +249
Mam do was ważne i ciekawe pytanie Panowie. Jak się czujecie z tym, że jako faceci to macie tylko harować, nic nie mówić i zdechnąć, najlepiej przed emeryturą, żeby nie zdążyć jej pobrać?
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
O tym, że B2B w polskiej odsłonie to nie tylko bezczelne omijanie prawa, i śmierdzi trochę wyzyskiem pracownika, który nie ma żadnych praw i którego można zwolnić w każdym momencie, już nie wspomnę.
#programowanie
@groman43: no nie wiem, ja jestem zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@groman43: B2B w polskiej odsłonie to nie tylko bezczelne omijanie gigantycznego opodatkowania umowy o pracę
Masz, poprawiłem ci.
co do b2b to się zgadzam, ale myślę też że mało kto sobie nie zdaje z tego sprawy.
co wy macie w tej komuszej głowie, że wydaje wam się że związki zawodowe cokolwiek pozytywnego robią dla pracownika...
jedyne co robią dobrego to pozwalają pasożytom, którzy siedzą w zarządzie związku mieć tłuste pensje za nic nie robienie
nabieracie się na te związki
To mniej więcej ten sam poziom co narzekanie na szpiegostwo. No niby nie robię nic na telefonie, za co miałbym
Na obu tagach Ci których to nie dotyczy, wmawiają problemy tym których to dotyczy.
xdddddddd
@Tommy__: tyle, że to sie tyczy akurat tylko juniorów w tym SF.