Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +340

mlody_czyzyk23 +64
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#pixel #googlepixel
źródło: comment_1666846675Ra0kjr9S7oFWxR3UYRxzvc.jpg
PobierzZmieniłam teraz na OnePlus, więc mają jakieś 2 lata zanim znów będę się przymierzała do zmiany telefonu.
Jak pierwsze wrażenia? Zdjęcia faktycznie tak zajebiste robi?
Polecam sobie zmienić rozdzielczość ekranu na wyższą, na redicie ludzie testowali i nie ma ta zmiana wpływu na baterię.
Jedyny problem jaki do tej pory mam z tym tel to to że jest sporo apek (głównie mniejszych firm / sklepów ) które się po prostu rozjeżdżają.
Polecam etui spigena, można dorwać na
@uxie: Woooow. To nie wiedziałam nawet, że takowa jest. Ileż to razy używałam jakiś badziewnych appek do tego.
źródło: comment_16668610620iHcuWJYNiEm8C7KbFSCpT.jpg
Pobierz