Aktywne Wpisy

ThinAspireWine +158
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Fennrir +118
Łatwo jest żerować na empatii takimi ckliwymi historyjkami, ale prawda jest taka że gdyby ją wpuścić to zapewne za chwilę by do Polski przyjechali w ramach łączenia rodzin ojciec i czwórka pozostałych (już znacznie starszych) dzieci, plus jeszcze dałoby innym sygnał że to jest dobry sposób na dostanie się do Europy.
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
źródło: ochoojska
Pobierz

#pixel #googlepixel
źródło: comment_1666846675Ra0kjr9S7oFWxR3UYRxzvc.jpg
Pobierz@adam-photolive: 120Hz to odświeżenie ekranu dwa razy częściej. Ja różnicę widzę jak przesuwam jakiś tekst. Wtedy mniej się rozmazuje, bo przykładowo przy 60Hz odświeżenie jest co 16ms i w tym czasie tekst przesunął się o 8
Przeszedłem na iPhone 13 bo męczyła mnie gonitwa ciągle za nowymi telefonami i teraz mam stabilność - kosztem nudnych podzespołów.
@ZnajomyTwojejZony: Nie rozumiesz, że jak taki cebulak da swoje 2 całe wypłaty za telefon z logo albo ma go na 36 lub 48 rat to MUSI sobie to jakoś racjonalizować?
@ZnajomyTwojejZony: chodzi o budżetowe telefony z przed wielu lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kryshak: Orange, póki co wszystko ok
@uxie: właśnie na zdjęciu na podłodze leżały 2 skarpety i były widoczne na zdjęciu, to je usunąłem za pomocą magicznej gumki ( ͡° ͜ʖ ͡°)@RozowaWkolorachTeczy: na zdjęciu we wpisie użyłem opcji magicznej gumki. zwróć uwagę na panele między pudełkiem a telefonem, obok czarnej zabawki dla psa (czarny
@audrzej: jak to nie można? To co się dzieje kiedy tak robisz? Nie można customowej Swiftkey zainstalować?
Wiele osób traktuje te 120 jakby to był wynalazek niczym telefon z ekranem dotykowym vs Nokia 3310.
Argument o lepszym skrolowaniu to trochę śmieszne. Bo przecież jak skrolujesz to często i tak nie czytasz. Więc
źródło: comment_1666863646pq23nQfCIfw0PAwQ0LRIPu.jpg
Pobierz