Aktywne Wpisy
Raisei-chan +35
#!$%@? 500 zł w błoto, no w sumie jak ktoś jest tak głupi jak ja żeby kupić starfielda to zasługuje na #!$%@? 500 zł echhh wiedziałam że tak będzie a i tak to zrobiłam
fiolkins +183
Dziś minęło 6 lat od kiedy nie pije w związku z mój #alkoholizm. A pomyślałem sobie ze wrzucę na wykop to mi ktoś napisze ze muszę to uczcić i się napić.
#wroclaw #polityka
@sEB-q: Udawać, że kupując samochód nie muszę kupować garażu i wszyscy mieszkańcy mają udostępnić mi kawałek chodnika pod blokiem, na swój koszt? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tommy__: nie no jeszcze zrobiono zdjęcie latem dx
@Zgrywajac_twardziela: Ja mam wrażenie, że jak ktoś jest zatwardziałym samochodziarzem to żadna komunikacja miejska go nie zadowoli. Zawsze będzie jakaś wymówka - a to że za daleko przystanek, a że przesiadki, a że inni ludzie w środku.
Serio, otworzyli obok mnie metro i ludzie zamiast się cieszyć to narzekają że jeździ co 4 minuty a nie
@Podlaski_warmianin: istnienie dogodnych miejsc parkingowych nie wyklucza możliwości, że większość z tych samochodów nie jest używana jako główny środek transportu. Problem z większością aktywistów, którzy pomstują na komunikację indywidualną i chcą wyrzucić wszystkich do zbiorkomu jest taki, że nie rozumieją, że posiadanie samochodu nie jest wiążę
Serio, otworzyli obok mnie metro i ludzie zamiast się cieszyć to narzekają że jeździ co 4 minuty a nie co 2 ¯_(ツ)/¯
Przecież ten screen jest z Wrocławia, tego samego w którym było
@wiktorek_pl: Zachęcony brakiem konieczności odśnieżania znalazłem sobie miejsce parkingowe w garażu podziemnym w dobrej cenie, ale oczywiście inwestor zaoszczędził na wentylacji i nie mogę z niego skorzystać, bo mam samochód zasilany LPG. Biednemu zawsze wiatr w
+2 kosze na śmieci
+2 ławki
+kilka metrów płotka, żeby to ogrodzić
+dali troche kostki tam gdzie nie było wcześniej
Imponująco jak za 600k+
@Tommy__: a potem chlip chlip, w samorządzie nie ma pieniędzy xD
Przecież im na lajcie mozna by było obciąć budety ze 30%.
@CudMalina: oderwanie od rzeczywistości totalne. Mówimy o Wrocławiu. Mieszkam tu prawie 10 lat. Przez ten czas prawie udało się zbudować jedną nową trasę tramwajową i zalać kilka tras tramwajowych betonem,
@lentilek: No to zamiast robić za 600 k odnowienie postawić szlaban na wjeździe z SOS i byłby spokój. Wyszłoby pewnie taniej.
Problem jest regulacja ilości miejsc parkingowych owszem. Natomiast większym problemem
@Zgrywajac_twardziela: olaboga,
@Sandrinia: No w sumie ja tak uważam. Posiadanie prywatnych samochodów to raczej strata dla ogółu, niż zysk, dowalamy podatki i akcyzy, aby ludzi do tego zniechęcać i mielibyśmy jeszcze finansować darmowe miejsca parkingowe? Trochę to przeciwskuteczne by było.