Dziś minęło 6 lat od kiedy nie pije w związku z mój #alkoholizm. A pomyślałem sobie ze wrzucę na wykop to mi ktoś napisze ze muszę to uczcić i się napić.
Nie można wypić sobie piwka albo dwóch lub szklaneczkę whisky ?
@MistrzKowalski: A co to ma na celu? Jak coś pijesz to chyba trzeba to poczuć, nie? Picie jednego drinka to jak zamawianie sałatki w mc Donaldzie, albo całowanie się z prostytutka ( ͡°͜ʖ͡°) Dlatego nie pije wcale.
@RHarryH: nie no w innych krajach ludzie piją wódkę dla smaku i podkręcenia relacji towarzyskich, kaca nie mają bo o 6:00 skoczą sobie na jogging do jakiegoś Central czy Vondel Parku ( ͡°͜ʖ͡°)
@MistrzKowalski ostatnim czasem zauważyłem że czy to szklanka łiski, kieliszek wina czy i nawet piwo późniejszy stan po wypiciu mj nie odpowiada. Jak kiedyś lubiłem ten alko relax i tak teraz zaczynam nieznosic. Nawet jedno piwo wieczorem mi przeszkadza następnego dnia. Już wolałbym się pozadnie opić żeby wiedzieć że było dobre spotkanie ale zauważyłem (odkrycie) że duże ilości alko źle wpływają na mój organizm a mój organizm jest dla mnie priorytetem.
Jaki serial z odcinkami do 30 minut możecie polecić? Znalazłam Emily w Paryżu, ale nie za bardzo się wkręciłam. Może znacie coś fajnego? Lubię kryminały i horrory, ale nie musi być koniecznie ten gatunek :) #seriale #netflix
@fiolkins: jak to po co? Mordo ze mną się nie napijesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Glikol_Propylenowy: a to trzeba aż pić, doprowadzając się do takiego stanu ? Nie można wypić sobie piwka albo dwóch lub szklaneczkę whisky ?
@MistrzKowalski: A co to ma na celu? Jak coś pijesz to chyba trzeba to poczuć, nie? Picie jednego drinka to jak zamawianie sałatki w mc Donaldzie, albo całowanie się z prostytutka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego nie pije wcale.
@fiolkins: a co było?
Pijąc
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.