Aktywne Wpisy

stuparevic +213
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Blackhorn +109
Tak jak kiedyś Rzeczpospolitą zniszczyli janusze szlachcice co doprowadziło do rozbiorów, tak dzisiaj zniszczą ją janusze pciembiorcy co masowo sprowadzają sobie niewolników z afryki, azji i ameryki pd. żeby tylko nie musieć płacić więcej Polakowi rodakowi. Niedługo ten kraj stanie się całkowicie jałowy. Korposzczury zastąpi SI, a kolchozników ciapaci. Swojego przemysłu, know how ani skutecznych startupów nie mamy. O januszach deweloperach budujących klatki dla polaków nawet nie wspominam. A jak już będziemy

Głowa do góry, będzie bolało, bo 5 lat to trochę jest, ale będzie okej
Jeszcze sobie życie ułożysz
W tym miejscu niczego innego nie uświadczysz jak jadu i plucia dlatego coraz mniej i mniej się tutaj udzielam
@alfka Jak z dzieckiem. Choć właściwie to nie, gorzej - za dzieciaka jest przynajmniej 500+ xD
źródło: comment_16645748425EL1DMzn9SX1AIlQZRath8.jpg
Pobierz@gdziesomojeokulary: dzięki, to niesamowicie tajemna wiedza.
Cała sztuka w tym, żeby druga połówka zrobiło tak, żeby tamta osoba się zmieniła. Jak to idą słowa przysięgi? W zdrowiu i w chorobie? Na dobre i na złe? ( ͡° ͜ʖ ͡°
źródło: comment_1664575013Iednjmi3hB20G7ngedFmhe.jpg
PobierzTo mi się podoba - to jest aż tak bardzo stereotypowe. Chłopie, masz pomyśleć, jak zorganizować mi czas, ja nic nie zaproponuję, to Ty masz myśleć xD
OPko, w życiu żadna kobieta (nawet moja żona) nie zaplanowała mi od A do Z jakiegoś wyjazdu,