Aktywne Wpisy
Mambus22 +574
#alkoholizm Witam w ten piękny poniedziałkowy poranek. Zaczynamy dzień na trzeźwo. Może ktoś się dołączy do challengu ( 365 dni bez alkoholu ). Dzień 1/365. Będę starał się regularnie dodawać wpisy.
andrejduda +158

@Jerry664: Czyli co, mężczyźni nie lubią czuć się ważni dla kobiety i nie lubią, jak się o nich troszczy czy robi coś miłego?
Komentarz usunięty przez autora
Żeby zabezpieczyć finansowo potomstwo i rodzinę, ale o tym zazwyczaj myślą właśnie faceci, za co są niedoceniani, dlatego to tam trudno zrozumieć...
@nowywinternetach: ale ty masz na bańce typie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pewnie myślisz że kobiety cię skrzywdziły, a to ty sam siebie krzywdzisz.
Chociaż pewnie i tak różnica charakterów i by się nie dogadali
@JKB93: A ja czaję bo byłem z laską co poza pracą i zajmowaniem się sobą nie miała na nic czasu. I nie to nie jest kwestia kto wymyślił.
Weź tylko poprawkę na to ze rozwój wiąże się z wieloma konsekwencjami o wyrzeczeniami. Jak sobie wyobrażasz idealny związek? Ze facet po 8h pracy cała resztę wolnego czasu spędzać będzie z Tobą? Błąd. Moim zdaniem problemem Twoim jest to ze sama sobie nie potrafisz znaleźć zajęcia i zrzucasz winę na faceta obarczając
Anyway, do meritum. Jeśli rozmowy na ten temat i sygnalizacja, że Twoje potrzeby w związku nie są spełniane (tak podstawowe jak spędzenie czasu razem) nic nie dawały dlugoterminowo, to dobrze zrobiłaś. Na siłę nie da
Na takie wycieczki nie miałaś z kim jechać bo on nie chciał. Teraz z nim zerwałaś i nie chcesz związków, więc znowu nie masz z kim jechać xD.
Co do samego konfliktu to nie wiem, pozdrawiam cieplutko.
źródło: comment_1664579444AnMQHsMwPDycS5s2FjteEU.jpg
Pobierz