Aktywne Wpisy

waro +54
Powiadają, że nowy Wiedźmin liczy sobie 290 stron i kosztuje 65zł w Empiku.
65zł
Za 290 stron
W miękkiej oprawie
Naaah
65zł
Za 290 stron
W miękkiej oprawie
Naaah
źródło: GdfIB3LWsAA8kE_
Pobierz
BONAMERA +663
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
źródło: bonamera-BF2
Pobierz

ja miałem analogiczny schemat jak u opki, zawsze było za mało, mieszkanie- za mało, samochód za stary, czemu nie ma podróży i tak dalej. pracowałem na etacie plus założyłem
@piamater: facet też mial wymagania ale widać, że rozumny bo wie, że pasje rozwijane od małego są wiecej warte od partnerki, która się zmywa gdy nie organizuje się dla niej 'ciekawe spędzanie weekendów'.
it to nie zrywanie brokuła, tylko dziedzina wiedzy która szybko sie rozwija, dzięki takim ludziom, którzy nie 'spędzają ciekawie weekendów' Świat
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Siedzisz z takim nudziarzem 5 lat, i potem wychodzi, że g---o widział, g---o przeżył, nigdzie nie był.
@kosmita: ale zadajesz sobie sprawę z tego, że pierwsze 3 lata związku to okres najczęściej wręcz cukierkowego zauroczenia? Głową rządzą inne chemiczne reakcje niż w późniejszym okresie. Nie dziwne, że na początku ciężko jest obiektywnie podejść do związku i wszystkie niuanse i wady partnera wyłapać.
czy sama od czasu do czasu organizowałaś weekendy, czy tylko wymagałas tego od drugiej osoby?