Wpis z mikrobloga

Zerwałam z chłopem po 5 latach, 5 lat żyłam nadzieja że będzie lepiej, że każdy związek ma trudności ale wspólna praca przyniesie dobre owoce. W końcu przestałam się łudzić. Chłop pracoholik, ciągle praca, nauka albo siłownia. Prosiłam o wyjścia gdzieś razem, o pomysły na ciekawe spędzanie weekendów, na wycieczki poza miasto. Jedyne co mógł mi zaoferować to wyjścia do pobliskiego parku. niestety jak to na wykopie mówią kobiety potrzebują emocji, różnica charakterów i chyba lepiej po 5 latach niż po 15 się tego dowiedzieć. #zwiazki #rozstanie
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@manjobanjo: swoja droga robi sie tutaj ciekawy echochamber - faceci probuja Ci przedstawic i lepiej zrozumiec zachowanie Twojego faceta a dziewczyny utwierdzaja Cie w Twoich postanowieniach i tak sie kreci to s----------e xD fajne te wspolczesne panny, takie nie za wspolpracujace. Albo przyklasniesz tym ktorzy Cie klepia po plecach i nic sie nie zmieni albo spojrzysz na to z perspektywy faceta, bo swojej damskiej nie potrzebujesz.
  • Odpowiedz
@reznerek: trochę też, podsuwalam pomysły gdzie można pójść, pojechać coś zwiedzić. Na początku związku też mieliśmy kilka wycieczek z mojej inicjatywy i znalezionych przeze mnie,
  • Odpowiedz
@manjobanjo: Oczywiście mocno generalizowałbym w poprzednim poście, może Twój chłopak faktycznie przekraczał normy pracoholizmu. Mimo to ziarenko prawdy w moim wpisie jakie jest.

Opierałem swój post na bazie swoich doświadczeń z poprzednia partnerka. Ja nigdy nie miałem problemu znaleźć sobie jakieś zajęcie, lubiłem często spędzać czas samemu co uważam za normalne ale moja była miała z tym problem. Nie chciała robić tego samego co ja nawet wtedy kiedy wychodziłem z
  • Odpowiedz
@eskejper: ja właśnie dlatego też podpytuję OPki, bo mam tak samo - hobby, które mnie cieszy, nawet przynosi dodatkowy dochód, o którym mogę rozmawiać bez końca (stolarka). Wszystkie chłopy sami do mnie zagadują, zainteresowali się tym, co robię. Próbuję coś porobić we dwójkę z moją żoną na tym polu, to ona nawet nie spróbowała, tylko od razu stwierdziła, że jej takie rzeczy nie bawią i woli siedzieć z nosem w
  • Odpowiedz
@manjobanjo: Czyli k0biecy klasyczek bierze se gościa po pewnie z mordy ładny a charakter bez znaczenia po czym wielka księżniczka nic nie robi i oczekuje że facet będzie za nią latać i "się zmieni" oczywiście jakby facet się zmienił to by stracił w jej oczach bo to znaczy że może nim sterować i "to już nie to samo co kiedyś" a jak tego nie zrobi to ona biedna bo z
  • Odpowiedz
@manjobanjo: niestety to najgorsze miejsce na takie rozmowy, siedzi tu banda ignorantów. Chłop zasypuje jakąś dziurę w sercu i nie potrafi przestać. Dobrze że to skończyłaś.
  • Odpowiedz