Wpis z mikrobloga

Zerwałam z chłopem po 5 latach, 5 lat żyłam nadzieja że będzie lepiej, że każdy związek ma trudności ale wspólna praca przyniesie dobre owoce. W końcu przestałam się łudzić. Chłop pracoholik, ciągle praca, nauka albo siłownia. Prosiłam o wyjścia gdzieś razem, o pomysły na ciekawe spędzanie weekendów, na wycieczki poza miasto. Jedyne co mógł mi zaoferować to wyjścia do pobliskiego parku. niestety jak to na wykopie mówią kobiety potrzebują emocji, różnica charakterów i chyba lepiej po 5 latach niż po 15 się tego dowiedzieć. #zwiazki #rozstanie
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak z czyja matka?

@manjobanjo: Wiesz doskonale co wyprawia twoja matka z facetami. I skąd u ciebie takie trendy związkowe.

Ale łatwo widzieć niedojrzałość u rodziców, u rodzeństwa, wszędzie wokół. Więc obyś wiedziała co tobą kieruje, a nie "kobietom trzeba emocji", "niech on coś
  • Odpowiedz
  • 22
Nowy w kolejce czeka? Patus będzie lepszy, bo da emocje? Zrobisz jak matka?

@nowywinternetach Coooooo? xD
Chyba masz problemy z nadinterpretacją.

Ja się trochę lasce nie dziwię. Jak byli w związku, ale nic razem de facto nie robili to to nie przetrwa i
  • Odpowiedz
Zerwałam z chłopem po 5 latach, 5 lat żyłam nadzieja

@manjobanjo: Skąd w ogóle myśl, że się zmieni? Skoro taki był od początku to nie fair jest w ogóle fakt oczekiwać, że on się zmieni pod Twoją modlę. Co innego jakby był inny jak go poznałaś i z czasem przekształcić się w nie te stronę co byś chciała, ale 5 na 5 lat był właśnie taki. Straciłaś 5 lat na
  • Odpowiedz
@JKB93: wymyślałam ale zawsse było to odwlekane bo on nie miał czasu, wymyśliłam wycieczkę za miasto to nie w ten weekend bo coś, nie w nastepny bo coś innego i przestałam przypominać bo mi się odechcialo. Wymyśliłam wyjście do takiego parku fajnego z fontannami to nie bo tam się pół godziny tramwajem jedzie.
  • Odpowiedz