Aktywne Wpisy
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
tomrex88 0
Moglibyście być w związku z wyższą od siebie dziewczyną?
- Tak 61.5% (56)
- Nie 38.5% (35)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A myślisz, że status społeczny/ekonomiczny nie wynika z rasizmu?
@AnulkaS34d: Dzieci zauważają kolor skóry tak samo jak zauważają, że ktoś jest blondynem lub brunetem. Widzę mocny case #urojeniaprawakoidalne
Wynika z wielu czynników i rasizm nie jest tutaj czynnikiem decydującym. Z resztą przytoczę Twoją wcześniejszą odpowiedź:
No brawo, odkryłeś, że na świecie jest niesprawiedliwość i każdy ma inne warunki. Piszemy to żyjąc w
@Get_Ze_Flammenwerfer: Ale ja tylko o radości pisałem. Czemu się do mnie z tym zwracasz?
@Mr_Rolex: to straciłaby sens, chyba żebyś pozmieniał jeszcze realia, w jakich się dzieje.
Osobiście mam wywalone w temacie, Arielka to postać fikcyjna i może sobie mieć nawet zieloną skórę, ale ludzie mają rację, wytykając nachalny blackwashing różnych postaci zamiast sięgania po jakieś oryginalne historie z Afryki, Ameryk czy Karaibów.
@SuperFancyFretka: No i wszyscy gadają tylko i wyłącznie o kolorze skóry aktorki, odnosząc się do filmy z 1989 roku tak jakby to był jakiś wzorzec z Sevres, który był idealnym oddaniem oryginału i nie można go w
Po prostu zaczęło się to przejadać, bo po 2011