@sonski_77: masakra ludzie muszą mieć nieźle nasrane w głowach skoro myślą, że kolor skóry ich tak odróżnia od innych, ja się nie cieszyłem nigdy na wieść że Herkules będzie blondynem. Ogólnie wygląda to strasznie.
w głowach skoro myślą, że kolor skóry ich tak odróżnia od innych, ja się nie cieszyłem nigdy na wieść że Herkules będzie blondynem. Ogólnie wygląda to strasznie.
Po pierwsze - twój kolor włosów nie definiuje tak twojego życia jak kolor skóry w państwie takim
@rzep nie chodzi o sam kolor skóry tylko o fakt zmiany koloru skóry bo trzęsą dupą o rasizm pod względem osób o ciemnej karnacji skóry. Jeśli coś zostało stworzone białe to powinno pozostać białe (arielka). Ciekawe jakby świat zareagował gdyby właśnie zmienić kolor skóry pani z bajki która wymieniłem w komentarzu powyżej hm?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
No chyba nie, ty nie masz starego xD
w głowach skoro myślą, że kolor skóry ich tak odróżnia od innych, ja się nie cieszyłem nigdy na wieść że Herkules będzie blondynem. Ogólnie wygląda to strasznie.
Teraz czas wybielić czarne postacie z kreskówek np: księżniczka i żaba ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po pierwsze - twój kolor włosów nie definiuje tak twojego życia jak kolor skóry w państwie takim
Ciekawe jakby świat zareagował gdyby właśnie zmienić kolor skóry pani z bajki która wymieniłem w komentarzu powyżej hm?