Aktywne Wpisy

breakdown1 +8
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +4
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

Komentarz usunięty przez moderatora
Tak jest w tej chwili. Ale uwaga - dotyczy to tylko psów z rodowodem, u których szansa na zrównoważony charakter jest znacznie większa niż psów z pseudo, które można mieć, bo to oficjalnie mieszance.
Jak dla mnie to każdy opiekun powinien mieć jakiś test albo szkolenie. Niezależnie od rozmiaru, nie tylko dla dobra otoczenia, ale i psa, bo małe psy
Znów - jak pies jest między ludźmi, podchodzi do innych psów i się z nimi bawi, a nie jest ciągle odciągany siłą, to nie będzie agresywny, poza przypadkami, gdy jest chory psychicznie.
Jak izolujesz psa to nawet blablador czy golden możę stać się groźny dla otoczenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Kiedys mu zwrocilem uwage to mnie zwyzywal od k---w i ze po ryju zaraz moge dostac a po drugie niema takich przepisów które mówią że pies ma być w kagańcu i na smyczy.
W sumie to sprawdziłem i faktycznie niema.