Wpis z mikrobloga

Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (,)

Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.

Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej protezie kupionej z Waszą pomocą (ktoś nawet pisał, że tyle osób na Mirko a wysłali tego bez nogi xD) () Po lekkich problemach udało nam się dostać na dobry oddział i dzięki uprzejmości sprzątaczek i pielęgniarek mieliśmy nawet możliwość połączyć się z Gnidą przez wideorozmowę, w specjalnej salce ()

#gnidamabialaczke #jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia #atencyjnykikut #thebestofmirko #wykop
MiszczJoda - Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują ...

źródło: 1000085604

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
Jakby ktoś nie zauważył linka we wpisie to znajdzie go tutaj: https://wykop.pl/wpis/16236071/gnidamabialaczke-gnidawygrywazbialaczka-prosba-kat
@gnida84 +4013
#gnidamabialaczke #gnidawygrywazbialaczka #prosba #katowice

Mirki,
Gorąca prośba
Czy ktoś z Was jest w stanie podrzucić mi pod izolatkę kartę SIM za 5 zł?
Chodzi o nową kartę Virgin mobile albo nju mobile, czy cokolwiek tam teraz jest mobilne.. 10gb czy
  • Odpowiedz
  • 552
@Neocaridina: W październiku 2015 @gnida84 przeszedł przeszczep szpiku ale niestety zmarł pod koniec marca następnego roku ( ͡° ʖ̯ ͡°) W czasie choroby opisywał jej przebieg na swoim tagu i zachęcał ludzi do rejestrowania się jako dawcy szpiku.
  • Odpowiedz
  • 298
@houk: U mnie to w sumie to co we wpisie sprzed roku z okazji 10 rocznicy amputacji https://wykop.pl/wpis/79848235/mirabelki-i-mireczki-pijcie-ze-mno-kompot-a-z-jaki

2 dni temu była 11 ()
@MiszczJoda +3236
Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! ( ͡ ͜ʖ ͡)

A z jakiej okazji zapytacie?

Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
  • Odpowiedz
@MiszczJoda: kurła 10lat, nie pędź tak proszę, daj odpocząć
A Ty masz jeszcze avatar od @bezoka, też dawał dużo fani na tym portalu, mi też zrobił avka ale do poprzedniego konta
Teraz to nie ma czasów
Wykop też się kończy
  • Odpowiedz
  • 33
@MiszczJoda: pozdrawiam Mireczku. Jedna z najbardziej randomowych akcji związanych z tym portalem jaką dane mi było przeżyć

I jeszcze te pytania od ludzi że Szpitala:

Kogo Wy
  • Odpowiedz
  • 20
@QBA__: Nooo, rozmowy z portierem i sprzątaczkami były epickie ( ͡ ͜ʖ ͡) I prawie zostaliśmy na parterze przekazując kartę sprzątaczkom ale jedna z nich powiedziała "Ale przecież tam na oddziale jest możliwość rozmowy, może im pozwolą" (czy coś w takim stylu) i dzięki temu puścili nas na odział ()
  • Odpowiedz