Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +183
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +19
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej protezie kupionej z Waszą pomocą (ktoś nawet pisał, że tyle osób na Mirko a wysłali tego bez nogi xD) ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Po lekkich problemach udało nam się dostać na dobry oddział i dzięki uprzejmości sprzątaczek i pielęgniarek mieliśmy nawet możliwość połączyć się z Gnidą przez wideorozmowę, w specjalnej salce (。◕‿‿◕。)
#gnidamabialaczke #jodachorujealesmieszkuje #jodawracadozdrowia #atencyjnykikut #thebestofmirko #wykop
źródło: 1000085604
PobierzMirki,
Gorąca prośba
Czy ktoś z Was jest w stanie podrzucić mi pod izolatkę kartę SIM za 5 zł?
Chodzi o nową kartę Virgin mobile albo nju mobile, czy cokolwiek tam teraz jest mobilne.. 10gb czy
Jedna z najlepszych wykopowych akcji, piękne czasy.
źródło: Fs-n--yXsAAeXAT
Pobierz2 dni temu była 11 ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
A Ty masz jeszcze avatar od @bezoka, też dawał dużo fani na tym portalu, mi też zrobił avka ale do poprzedniego konta
Teraz to nie ma czasów
Wykop też się kończy
I jeszcze te pytania od ludzi że Szpitala: