Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 146
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lentilek: Dla mnie każdy duży pies to głupota. Spotkałem kiedyś gościa co go własny owczarek niemiecki zaatakował. Pies został uśpiony i okazało się że miał guza w mózgu czy coś takiego dokładnie nie pamiętam w każdym razie odczuwał ból i obwinił za to właściciela.
  • Odpowiedz
  • 94
Kiedyś byłem świadkiem ataku dużego psa na rowerzystę z dzieckiem w parku, wcześniej gościu 2 razy zwrócił uwagę właścicielce żeby uwiązała s-------a na smyczy bo jest agresywny, w końcu gościu się w-----ł jak pies kolejny raz do niego doskoczył i z-----ł mu takiego kajora w łeb że s------l padł na ziemię i dostał padaczki. Wrzask tej karyny było słychać chyba w całym powiecie xD piękny widok
  • Odpowiedz
Wszyscy jesteście debilami.

@Swiety_Marcin: a ty największym. Niebezpieczne rasy psów typu pitbull czy amstaff powinny być za specjalnym pozwoleniem trzymane. A najlepiej do utylizacji razem z jebiętymi właścicielami bo nikt normalny takiego gówna nie trzyma w domu
  • Odpowiedz
@DeadIy: uwielbiam psy, ale agresywne rasy powinny być zakazane i sterylizowane, aby możliwie szybko doprowadzić do ich wyginięcia. Agresywny i niebezpieczny pies, nie może żyć w społeczeństwie.
  • Odpowiedz
uwielbiam psy, ale agresywne rasy powinny być zakazane i sterylizowane, aby możliwie szybko doprowadzić do ich wyginięcia. Agresywny i niebezpieczny pies, nie może żyć w społeczeństwie.

@Ryzy_Goj: Dokładnie. Co innego psy obronne, które są agresywne, ale w kontrolowany sposób. Są szkolone DO CZEGOS. Są stabilne, posluchane. A co innego taka maszyna do zabijania bez mózgu
  • Odpowiedz