Aktywne Wpisy

qtass +118
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Szukam mieszkania w #warszawa, ale średnio mnie stać.
Myślę nad przeprowadzką do dużego, ale tańszego miasta. Biorę pod uwagę #lodz albo #katowice. Które z tych miast jest lepsze do codziennego życia?
A może jeszcze inne typu Białystok czy Poznań, ale w tym ostatnim też drogo raczej.
Obecnie zarabiam średnio 10.5 netto miesięcznie. W Łodzi i Katowicach zarobiłbym około 8700-9300 netto miesięcznie. Mam wkład własny w wysokości
Myślę nad przeprowadzką do dużego, ale tańszego miasta. Biorę pod uwagę #lodz albo #katowice. Które z tych miast jest lepsze do codziennego życia?
A może jeszcze inne typu Białystok czy Poznań, ale w tym ostatnim też drogo raczej.
Obecnie zarabiam średnio 10.5 netto miesięcznie. W Łodzi i Katowicach zarobiłbym około 8700-9300 netto miesięcznie. Mam wkład własny w wysokości
Jakie miasto
- Łódź 43.5% (70)
- Katowice 56.5% (91)

Te psy są jebnięte, i to jest wina rasy.. bo taki pimpek to cię ugryzie i puści, a to zaczyna szarpać jak jebnięte.
Dlatego od teraz mam gaz fox labs green, i zanim zaatakuje
@localoca: bo to ścierwa. Psy ras agresywnych powinny być kastrowane i sterylizowane. Nie ma ani jednego sensownego powodu dla którego te psy powinny istnieć.
Czyjeś widzimisie nie jest żadnym powodem.
Ta sama logika.
@PiersiowkaPelnaZiol: Całkiem niedawno w jednym z parków gdzie jest taki teren dla psów byłem świadkiem jak grzeczny shitbull pimpek rzucił się na inne psy a właściciele (oczywiście typowy Sebeks&Karyneks) nie mogli sobie z nim poradzić. Jak to jest że na 20 psów jakie
Komentarz usunięty przez moderatora
Debil z kogo chyba z ciebie
Musisz w swoim egoistycznym móżdżku sobie zakodować, że w przeciwieństwie do psów pasterskich, ratowniczych czy policyjnych rasy agresywne są w rękach zwykłego człowieka po prostu bezużyteczne i powinno się to skończyć.
Oczywiście można chcieć psa, jako towarzysza w domu, nic w tym złego. Sam mam kundelka i biorę
@MirkobIog: akurat właśnie dwa psy (obstawiam, że wywalone z pseudo, bo okolica to ich zagłębie i niesprzedane są wywalane do lasu) w typie rasy, która jest wykorzystywana do ratownictwa, wykrywania zapachów, jako pies bojowy itd. zagryzł człowieka w Polsce (lubelskie, psy w typie owczarka belgijskiego malinois). Patologią jest
90% komentarzy o tym, że biedny pies, źle wychowany i w ogóle pitbulle/amstaffy (to któryś z nich był) nie są nigdy agresywne, chyba, że ktoś źle je wychowa xd
@Hrjk: porównywanie środka transportu do posiadania psa?
Myślisz czasem nad tym co piszesz?
Na uwagę zasługuje też niebieski jej. Kocham cię mimo że jest szpetna... I nie rzucił jej. Tak powinien się zachować człowiek w związku. Wyobraźacie sobie coś takiego z drugiej strony?
@Hrjk: To porównanie jest tak debilne że nawet nie idzie tego skomentować xD
źródło: comment_1658746365N4IDVCVfiRW9l1VFReD0Si.jpg
Pobierz@Krs90
Statystyki z USA: jest około 4,5 mln pitbulli (zgłoszonych, z rodowodem, a nie tylko wyglądających jak pitbulle). Rocznie około 30 osób zostaje zagryzionych przez psy. Powiedzmy że 80% to ugryzienia pitbulli.
Teraz samochody: w USA jest 276 mln samochodów. W 2020 w wypadkach zginęło 43000 osób.
Jesteś 30x bardziej narażony na śmierć w wyniku wypadku samochodowego nad którym "rozumni ludzie mają pełną kontrolę" niż bycie zagryzionym przez strasznego
Ofiary wypadków lotniczych, kolejowych czy w końcu samochodowych przyjeliśmy jako niechlubną część tego co dostajemy w zamian, za to jakie możliwości nam to stwarza. Wyobrażasz sobie świat bez transportu? Bo ja niekoniecznie.
Pies w domu i to dokładnie takiej a nie innej rasy to tylko zachcianka.