Wpis z mikrobloga

@kotbehemoth: ja pakuje do swojej torby lub torby ze sklepu zamiast koszyka. Dzięki temu nigdy nie kupię za dużo i nie muszę kupować drugiej torby :-) jeszcze nikt mi uwagi nie zwrócił.
  • Odpowiedz
@DooBeeDooBee: złóż skargę.. bardzo sprawnie odpowiadają i to działa. Kiedyś wysłałem skargę na jedną żabkę że od ponad tygodnia nie można płacić kartą.. szyba odpowiedź i szybko to naprawili... jakiś frajer nie będzie dotykał i się wydziarał przecież na Ciebie.
  • Odpowiedz
@DooBeeDooBee: No faktycznie trudne do zrozumienia. Koszyk zostawiasz w sklepie, więc musisz z niego wszystko wyciągnąć. Torby nie zostawiasz, więc skąd pewność, że wyciągnąłeś wszystko (czy za wszystko zapłaciłeś?). Żyjemy w kraju, w którym jest masa złodziei i trzeba się zabezpieczać na wszelkie możliwe sposoby. Kiedyś chodziłam do biblioteki i do czytelni jak ktoś chciał wnieść jakieś rzeczy (np. zeszyt i długopis, żeby sobie notatki porobić) to albo w rękach,
  • Odpowiedz
@Ledlea: @Ledlea: Od naciskow na rządy są ludzie, a nie korporqcje bo to ludzie rzady wybierają. Rob jak uwazasz, kiedys bedziesz miala nieprzyjemnosci bo bedziesz sie gdzies spieszyla, a ochroniarz wezwie policje i jak przyjedzie dwoch policjantow to Cie na komisariat zabiora bo przeszukanie moze zrobic tylko kobieta kobiecie. Pozniej wypuszcza Cie po 3 godzinach nic ne ujawnią ochroniarz nic z tego nie bedzie mial, zdarza sie pomylic.
  • Odpowiedz
@Pablo9940: podziękuję, od nacisków są korporacje, rządy nie słuchają się ludzi, nie strasz takimi pierdołami, bo to tylko na opóźnione dzieci może działać, nie tak działa to na żywo do tej pory, tak może być tylko jak trafisz na debila ochroniarza i debili policjantów, a sklep dostałby po tyłku od klienta, jest na to moc, ochroniarz rykoszetem
  • Odpowiedz