Aktywne Wpisy
korell +30
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś

uncle_freddie +56
Każdy Mundial to święto piłki, ale jak myślę, że za rok czeka nas ta hamburgerowa udręka z tandetnym guwnoshow, niepunktualnością i przesuwaniem godzin meczów i możliwymi stypami na trybunach, to odechciewa mi się wszystkiego
#mecz
#mecz

@Skowyrny_Johnny: Pepe, poważny jesteś? Nie, nie sram, bo byłoby to zachowanie karalne. Nie korzystanie z koszyka nie jest karalne i nie możesz mnie za to pozwać tak jak ja nie mógłbym pozwać żaby z wypoku za bycie kretynem.
Zaś jak pracodawca ucina pensje za coś na co de facto nie masz wpływu to trzeba albo pracę zmienić albo podejście do niej a nie wyżywać się na bogu winnych osobach. Tutaj wychodzi frajerskie podejście Polaków
@DooBeeDooBee: jak dla mnie możesz sobie i do kaptura pakować, ale po co kłamać? 90%+ chodzi z koszykami przecież
@kotbehemoth: WTF xD? Wejdź sobie kiedyś do Lida czy innego Aldi w Niemczech. Prawie każdy chodzi z własną torbą.
@DooBeeDooBee: xD ale nie porównuj krajów pierwszego świata z Polska gdzie ludzie kradną na potęgę
@kotbehemoth: WTF xD? Wejdź sobie kiedyś do Lida czy innego Aldi w Niemczech. Prawie każdy chodzi z własną torbą.
Mi w UK w Lidlu zwrócili dwa razy już uwagę bo często też wchodzę ze swoją i pakuje do niej i wyciągam przy Kasię na taśmie, poprosił mnie żebym następnym razem korzystał z koszyka i nie pakował w swoje.
Wózka
@kotbehemoth: w biedrze te wózko-koszyki są totalnie bez sensu. Tam jest ciasno. Weź się tym później przepychaj między regałami. Do tego trzeba się schylać co chwilę przy składaniu delikatnych rzeczy. Często spod wózka jest brudny i oklejony jakimś brudem. Pakując do torby wiem ile mi się zmieści. Jak dla mnie używanie torby do same plusy.
@kotbehemoth: cringe to przejmowanie się co inni powiedzą zamiast robić jak nam wygodnie
poza tym w wielu sklepach typu lidl nie ma koszyków tylko same wózki, jak chcę kupić 6 rzeczy to wygodniej mi to zapakować w własną torbę niż zajmować i tak z------ą już powierzchnię sklepu kolejnym wózkiem
Komentarz usunięty przez autora