Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +1377
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
Mirki, chwalę się. Mój mały zespół w moim dużym korpo rozrasta się, a ja od przyszłego miesiąca będę miał w sumie 12 osób pod sobą. Zawsze chciałem być managerkiem i rządzenie innymi i nadawanie kierunku było moim celem zawodowym. Teraz czuję, że ten cel został osiągnięty.
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca

z ich perspektywy to nic nie znaczy i taka jest brutalna prawda niestety
Komentarz usunięty przez autora
Są przecież portugalskie biedronki czy polskie dino.
Moim zdaniem to właśnie naród przycisnął rządzących by dali zgodę zgodę na odcięcie od swift
specjalnie się nie przejmuje.
Bardziej forum światowe i napiętnowanie na arenie międzynarodowej, jako rodzynka, który z "niewiadomych" przyczyn, wstrzymuje się od działań. Myślę, że USA również mocno naciska. Boją się pomówienia o współpracę i pośredni współudział w zbrodniach wojennych.
@ciuplowski: p--------z głupoty. Pracuję w DE i rozmawiam z nimi. Wszyscy solidaryzują się w Ukraińcami, wszyscy plują na Putina! Rząd / premier to nie cały naród!
Parędziesiąt, może paręset osób ogółem wyszło na ulicę w proteście przeciw obojętności i bezczynności władz? a tak to normalich, alles klar.
Jeżeli uważasz, że wyrażenie oburzenia w zamkniętym gronie znajomych coś
@piaskun87: no właśnie na tym polega problem Niemiec. Ludzie myślą jedno a rząd robi drugie? Mają w dupie, ponarzekają przy piwie po czym i tak zrobią to co władza każe. Ten naród niby taki mądry ale jakoś totalnie pozbawiony kręgosłupa i własnej woli.
Tam powinny być manifestacje
A tak w ogóle, to Heil Hitler i chwała Hessowi