Nie wiem co ci idioci mają w głowach, żeby jeździć kolarką w mieście. Jak im nie pasuje ścieżka, bo jest mniej równa od jezdni, to niech sprzedadzą rower.
@cwlmod: nic głupszego już nigdy na wykopie nie przeczytam... i jeszcze ludzie to plusują O_O
@reddin O matko, mam teraz czytać tą kobyłę? Swoją drogą film już widziałem, nie musisz wrzucać drugi raz. Odniosłeś się tylko do początku mojej wypowiedzi, czyli zakładam że całości nie przeczytałeś więc nie ma sensu dalej dyskutować. Pomyje wylena, idę pod prysznic
@dethklok: Wystarczy spojrzeć na twój komentarz zeby zobaczyc szczyt głupoty xD Kolarskie dzbany kupuja rower do robienia tras asfaltowych a jezdza po mieście gdzie jest dziurawa nawierzchnia. Spieprzac na ścieżki rowerowe ( ͡°͜ʖ͡°)
@cwlmod: raczej się nie spotkałem żeby ktoś kolarzówką robił trening w mieście. najczęściej to kwestia dojazdu z jakieś wiejskiej drogi, do bloku w którym mieszka
@reddin uwielbiam cie xD. Zamiast napisac ze rowerzysta zachowal sie niewlasciwie i zlamal przepisy to jak zwykle dla siebie srasz pod siebie xD piekne
ośmieszasz się ty, wrzucając te swoje graty, przypominające mój rower z komunij, na wykop pozdro z fartem mordeczko
@krokz: Tak było nie zmyślasz. A jak zmienię kasetę z 10 rz na 11 to już grat i składak? A jak kupuję rower z opcją 10 lub 11 rz to muszą składać w Chinach i odsyłać rower czy można zmienić w serwisie xDDD ubaw po pachy xDDD
skoro w ogóle miałeś 10 rzędowa w 2022, to rower już wczesniej był gratem. manetki możesz zostawić w sumie, no chyba ze w elektrykę idziesz
@krokz: A jak mam rower z 2021? A jak w serwisie, sklepie proponowali 1x11 albo 1x10 lub 2x11 lub 2x10 to która opcja jest fabryczna? A jak Romet robi rowery 2 x 10 w 2022 to one są składane, czy odlewają taki rower w całości
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#motoryzacja #rower
@MrBarman: Dokładnie. Zapoznaj się też z Konwencją Wiedeńską.
@cwlmod: nic głupszego już nigdy na wykopie nie przeczytam... i jeszcze ludzie to plusują O_O
@krokz: Każdy rower jest składany. Nadal beka z ciebie.
Siedzę na tagu motoryzacja i nie widziałem takich wpisów.
@krokz: Jeszcze brakuje, żeby mi byle wykopek co dopiero co się ośmieszył mi polecenia wydawał i pisał co mam robić xDDDD w wentyle mnie pocałuj.
@yahoomlody: Już napisałem swoje zdanie na ten temat, ale ty czytasz wybiórczo, sam sobie dopowiadasz i jeszcze kłamiesz.
@krokz: Tak było nie zmyślasz. A jak zmienię kasetę z 10 rz na 11 to już grat i składak? A jak kupuję rower z opcją 10 lub 11 rz to muszą składać w Chinach i odsyłać rower czy można zmienić w serwisie xDDD ubaw po pachy xDDD
@krokz: A jak zmieniam z 10 na 11 to manetki też często trzeba zmienić to lepiej kupić cały rower tak? xDDDD
@krokz: A jak mam rower z 2021? A jak w serwisie, sklepie proponowali 1x11 albo 1x10 lub 2x11 lub 2x10 to która opcja jest fabryczna? A jak Romet robi rowery 2 x 10 w 2022 to one są składane, czy odlewają taki rower w całości