Wpis z mikrobloga

nie wiem co ci idioci mają w głowach żeby jeździć samochodami sportowymi w mieście. Jak im nie pasują ograniczenia prędkości, przejścia dla pieszych i progi zwalniające to niech sprzedadzą taki samochód.

@sargento: jestem samochodziarzem, nie cierpię rowerzystów i zgadzam się z twoim stwierdzeniem
  • Odpowiedz
@reddin: oczywiście, że głównymi sprawcami wypadków z pieszymi, rowerzystami i motocyklistami zawsze byli i będą kierowcy samochodów. Ciekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie mam zamiaru się sfajdać. Bawi mnie tylko to, że na wrzucenie filmiku z pedalarzem łamiącym przepisy dostajesz kociokwiku i wrzucasz filmiki na których kierowcy łamią przepisy XDD
  • Odpowiedz
oczywiście, że głównymi sprawcami wypadków z pieszymi, rowerzystami i motocyklistami zawsze byli i będą kierowcy samochodów. Ciekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bo nie przestrzegają przepisów. ¯\_(ツ)_/¯

I nie mam zamiaru się sfajdać. Bawi mnie tylko to, że na wrzucenie filmiku z pedalarzem łamiącym przepisy dostajesz kociokwiku i wrzucasz filmiki na których kierowcy łamią przepisy XDD

@Sosna00: Nie dlatego zacząłem tu odpowiadać. Dalej nie przeczytałeś, tylko
  • Odpowiedz
@reddin: może dlatego, że procentowo jest ich najwięcej, więc jest największe prawdopodobieństwo, że w tak dużej grupie znajdzie się ktoś, kto nie przestrzega przepisów?
  • Odpowiedz
nie wrzucaj takich rzeczy, bo zaraz reddin wrzuci na to 10 filmików ze Stopchama na których kierowcy łamią przepisy XD

@Sosna00: Widzisz, sam przyznajesz, że kierowcy często łamią przepisy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
może dlatego, że procentowo jest ich najwięcej, więc jest największe prawdopodobieństwo, że w tak dużej grupie znajdzie się ktoś, kto nie przestrzega przepisów?

@Sosna00: Pula wypadków jest zamknięta i niezależna od ilości pojazdów bo to pula wypadków a nie wypadków do wszystkich pojazdów.
  • Odpowiedz
@reddin: ktoś rzucił coś o Twoich słowach n.t statystyk a Ty w odpowiedzi wrzuciłeś filmik na którym jakiś Janusz śmiga swoim Passatem po chodniku. Książkowy przykład zesrania się XD
  • Odpowiedz
ktoś rzucił coś o Twoich słowach n.t statystyk a Ty w odpowiedzi wrzuciłeś filmik na którym jakiś Janusz śmiga swoim Passatem po chodniku. Książkowy przykład zesrania się XD

@Sosna00: Nadal sobie dopowiadasz i nie czytasz, bo nie o to chodziło. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@reddin: ale co sobie dopowiadam? XD Napisałem pierwszy, długi komentarz w którym podpierałeś się statystykami a później dorzuciłeś filmik z Passeratti w roli głównej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
ale co sobie dopowiadam? XD Napisałem pierwszy, długi komentarz w którym podpierałeś się statystykami a później dorzuciłeś filmik z Passeratti w roli głównej ¯_(ツ)_/¯

@Sosna00: Nie wszystko się kręci wokół ciebie. Przeczytasz czy dalej będziesz bajki pisał?
  • Odpowiedz
@reddin: Będę dalej pisać bajki ¯\_(ツ)_/¯ (w poprzednim komentarzu popełniłem literówkę - chodziło oczywiście o "napisałeś" zamiast "napisałem")
  • Odpowiedz
@reddin: nadal najbardziej irytującą grupą poruszająca się po publicznych drogach są pedalarze używający jezdni zamiast drogi rowerowej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz