Aktywne Wpisy

Snowflake_ +34
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.2% (2630)
- 11%-30% 10.0% (329)
- 31%-50% 3.0% (98)
- 51%-70% 6.8% (224)

comanchee +45

#motoryzacja #rower
@krokz: Ale ja nie mam Rometa, nie mam też kolarki, ciągle walisz kulą w płot tak bardzo ci zależy by nie zdyskredytować. Ja mam 2 x 11 ale mogłem wybrać dowolnie, czy to znaczy, że każdy rower odlewali, czy jednak był składany?
źródło: comment_1645115032xCy3CyOhiXfhmU5DPDatji.jpg
PobierzPS Prędkość nie jest problemem tylko twoja obecnośc na drogach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak nie umrze na miażdżycę.
@cwlmod: Jaki przepis zabrania jazdy rowerem po drogach?
@krokz: Czyli przyznajesz się, że łamiesz regulamin portalu tak?
@krokz: Co robię? Piszę prawdę i wykopków piecze pupka, tylko tyle się dzieje. A ty się właśnie przyznałeś, że łamiesz regulamin wykopu.
@cwlmod: Rozumiem, że na podstawie jednego filmiku wyciągnąłeś przeciwne wnioski? Czym się w takim razie różnisz od reddina?
Jazda autkiem wzdłuż po przejściu dla pieszych: 1500 zł.
Jazda rowerkiem wzdłuż po przejściu dla pieszych: 50~100 zł.
@krokz: A ty dalej te swoje zmyślone bajeczki piszesz i wymyślasz, Mickiewicz drugi normalne XD
@krokz: A uniesiesz?