Wpis z mikrobloga

@reddin: nikt o normalnych zmysłach nie kupi rometa. no chyba ze fan jakieś dacii. jeśli w serwisie nie proponowali 1x12, to znaczy ze gowno a nie rower zes kupił
  • Odpowiedz
nikt o normalnych zmysłach nie kupi rometa. no chyba ze pani jakieś dacii. jeśli w serwisie nie proponowali 1x12, to znaczy ze gowno a nie rower zes kupił

@krokz: Ale ja nie mam Rometa, nie mam też kolarki, ciągle walisz kulą w płot tak bardzo ci zależy by nie zdyskredytować. Ja mam 2 x 11 ale mogłem wybrać dowolnie, czy to znaczy, że każdy rower odlewali, czy jednak był składany?
reddin - > nikt o normalnych zmysłach nie kupi rometa. no chyba ze pani jakieś dacii....

źródło: comment_1645115032xCy3CyOhiXfhmU5DPDatji.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@dethklok: Jak jeździsz 40km do pracy rowerem to jednak jest coś z toba nie tak xD

PS Prędkość nie jest problemem tylko twoja obecnośc na drogach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jak jeździsz 40km do pracy rowerem to jednak jest coś z toba nie tak xD

Tak nie umrze na miażdżycę.

PS Prędkość nie jest problemem tylko twoja obecnośc na drogach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: Jaki przepis zabrania jazdy rowerem po drogach?
  • Odpowiedz
@T1001: przecież ja jawnie odpowiadałem trollowaniem, na trolowaniem tego typa, 70% moich wpisów w tym wątku jest sarkastyczna
  • Odpowiedz
przecież ja jawnie odpowiadałem trollowaniem, na trolowaniem tego typa, 70% moich wpisów w tym wątku jest sarkastyczna

@krokz: Czyli przyznajesz się, że łamiesz regulamin portalu tak?
  • Odpowiedz
robisz to dziś cały dzień, wiec się nie odzywaj

@krokz: Co robię? Piszę prawdę i wykopków piecze pupka, tylko tyle się dzieje. A ty się właśnie przyznałeś, że łamiesz regulamin wykopu.
  • Odpowiedz
Typowe jak u pedalarza @reddin Jak on to pisał? Że pedalarze popełniają znacznie mniej wykroczeń, bo nie ma ich w statystykach? xD

@cwlmod: Rozumiem, że na podstawie jednego filmiku wyciągnąłeś przeciwne wnioski? Czym się w takim razie różnisz od reddina?
  • Odpowiedz
@cwlmod: a najlepsze na koniec, tylko się nie posraj:
Jazda autkiem wzdłuż po przejściu dla pieszych: 1500 zł.
Jazda rowerkiem wzdłuż po przejściu dla pieszych: 50~100 zł.
  • Odpowiedz
jeszcze 10 razy powtórz ze złamałem regulamin jakiegoś portalu, to dojdziesz chyba. :D

@krokz: A ty dalej te swoje zmyślone bajeczki piszesz i wymyślasz, Mickiewicz drugi normalne XD
  • Odpowiedz