Wpis z mikrobloga

@cwlmod: ależ oczywiście że są tacy kierowcy. Nawet tutaj jakiś małoistotny (nie pamiętam nicku) trójpedalarz bordo bardzo się użalał, że mu w mieście wyniesione PDP z kostki brukowej zrobili i mu się niewygodnie niesportowym autkiem jeździ.
  • Odpowiedz
@reddin: już ci raz wyjaśniałem kolego twoje zachowania na tagu i nie mam zamiaru znów. robię pewnie więcej km rocznie rowerem niż ty autem, wiec nie szczekaj ze do biedronki co najżywiej jezdze.
  • Odpowiedz
Wyleje się wiadro pomyj na mnie ale co mi tam. Każdy rower powinien mieć rejestrację jak samochód, i ważne OC. Dlaczego? A no dlatego, że rowerzysta też może wyrządzić szkodę, może zbiec z miejsca zdarzenia albo jak osobnik z filmu zignorować kompletnie przepisy ruchu drogowego. No cóż, rowery to trochę takie kobiety które ciągle narzekają na brak równo uprawnień ale jak chce się im ująć przywilejów to od razu zadymę robia, że
  • Odpowiedz
już ci raz wyjaśniałem kolego twoje zachowania na tagu i nie mam zamiaru znów. robię pewnie więcej km rocznie rowerem niż ty autem, wiec nie szczekaj ze do biedronki co najżywiej jezdze.

@krokz: Ale my nie jesteśmy i nigdy nie będziemy kolegami.
  • Odpowiedz
w tym akurat się zgadzamy. nigdy bym się nie zakolegował z kimś, kto ma kierownice na tor w szosie

@krokz: A to akurat nie ja. Bo ja nie mam szosy.
  • Odpowiedz
@reddin pewnie w żadnym, nie przeglądałem tematu przyznaje się z ręką na sercu, co nie zmienia faktu że każdy naród ma inną mentalność. Rowerzyści jak i prowadzący pojazdy mechaniczny w Polsce mają taką samą narodowość. Nie muszę chyba pisać, że wielu ponosi sarmacka fantazja. Gdybym żył w innym otoczeniu to jasne, nie miał bym takich wniosków jak wyżej bo podejrzewam że sytuację jak wyżej nie miały by aż tak nagminnie miejsca.
  • Odpowiedz
szosa, rower miejski, jakkolwiek chcesz, to sobie tak nazywaj ten swój poskładany rower

@krokz: Jak się na czymś nie znasz, to lepiej nie zabieraj głosu a nie rozwiewasz wszelkie wątpliwości na swój temat. Chociażby to, że każdy rower jest poskładany. ( ͡° ͜ʖ ͡°) samochody też składane z części.
  • Odpowiedz