Aktywne Wpisy
Operator_imadla +68
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

Co z tego że ktoś ogarnia 10 języków, technologii, ma 10 lat expa, jak na spotkaniu na Microsoft Teams do managera z Anglii "duka" po angielsku ledwo na B2. Przecież to jest takie nieprofesjonalne.....
#programowanie #java #korposwiat
@laphroig: No to nativy, a ludzie z innych nie anglojęzycznych krajów? Myślisz że tam perfekcyjnie mówią tylko nie my?
@jaca_66:
Sory, ale straszne kompleksy i przysłowiową słomę z butów pokazaliście przyczepiając się o akcenty.
Komentarz usunięty przez autora
A typy z Manchesteru gadają tak jakby ktoś im napluł do mordy i nie mieliby połowy zębów.
Za dużo kompleksów polskości kolego.
Pracuje aktualnie w firmie logistycznej, codzienność to spotkania z zespołami właściwie z całego świata, co jeden człowiek to lepszy akcent. Inaczej mówią Anglicy, inaczej Amerykanie, Niemcy, Hiszpanie, Belgowie z francuskimi naleciałościami, Francuzi z podstawową wiedzą o angielskim, że nie wspomnę o Hindusach, Turkach czy azjatach (mieliśmy jednego managera z Singapuru, który ledwo co formułował myśli po angielsku). Najlepiej chyba po angielsku mówią Holendrzy, ale u nich
Komentarz usunięty przez autora
Ci Wietnamczycy pewnie zarabiają kilka razy wiecej od przecietnego polackiego klepacza z angielskim na c2, ktory uważa się za niewiadomo kogo.