Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1086
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

źródło: comment_1635418866ZkKbdo3znplhl09MpLz8ji.jpg
Pobierzźródło: comment_1635419025OmaeUl547ZGn5wgqxFOz9b.jpg
Pobierzźródło: comment_16354263174dI2xKC2nrwkh9RVaPModg.jpg
Pobierzz reguly nie jest tak jak napisales ze scrum masterzy to ludzie od podawania wody, a przynajmniej w szanujacych sie projektach
Scrum master jest od rozwiązywania problemów zespołu developerskiego, absolutnie nie od szefowana, a przynajmniej w szanujących się projektach :)
Właśnie z nierozumienia scruma wynikają takie problemy jak półgodzinne albo dłuższe daily, jak daily jako spowiedź, jak scrum master, który myśli, że jest szefem i wiele innych, które ludzie tutaj krytykują przypisując je niesłusznie scrumowi.
Change my mind
A dlaczego często piszę, że ktoś źle stosuje scruma? Bo bardzo często ktoś tutaj narzeka że scrum jest kijowy bo... i tutaj wymienia coś co nie wynika ze scruma, a niejednokrotnie nawet jest czymś sprzecznym z tą metodyką.
Po prostu jakoś w Polsce jeszcze