Aktywne Wpisy

To_The_Moon +102
tomcio842 +22
Mirki i Mirabelki, proszę o chłodne spojrzenie z boku.
Kilka dni temu moje 2letnie dziecko zostało samo na placu zabaw w żłobku. Nie dowiedzieliśmy się o tym od placówki - tylko z posta w social media (grupa na fb), gdzie ktoś szukał rodzica dziecka aby powiedzieć o tej sytuacji. To było już po fakcie.
Na mój wniosek otrzymałem zapis z monitoringu. Co widać:
-dziecko chodzi samotnie po placu (kadr szeroki, brak personelu w pobliżu),
Kilka dni temu moje 2letnie dziecko zostało samo na placu zabaw w żłobku. Nie dowiedzieliśmy się o tym od placówki - tylko z posta w social media (grupa na fb), gdzie ktoś szukał rodzica dziecka aby powiedzieć o tej sytuacji. To było już po fakcie.
Na mój wniosek otrzymałem zapis z monitoringu. Co widać:
-dziecko chodzi samotnie po placu (kadr szeroki, brak personelu w pobliżu),
źródło: IMG_678322
Pobierz

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

#apple #macbook #macbookpro #laptopy
@szpongiel: spokojnie, Air dla plebsu będzie bez notcha
Tak swoją drogą notch w iphonach to bardzo estetyczne wręcz świetne rozwiązanie, więc w
Wiem, bo sam jak chce móc otworzyć iStat menus to muszę
@cr_7: generalnie idiotyczny pomysł, zrobili go żeby chwalić się cieniutką ramka na górze, która w sumie nic nie daje bo jest ten paskudny notch ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeszcze jakby tam było chociaż to FaceID...
@KochanekAdmina: nie, nie spisze się. Telefon nosisz przy sobie i wydłużenie go by przeszkadzało. Tutaj najwyżej komputer by był wyższy o te 5 milimetrów - wielka mi rzecz, mogliby wsadzić np. ciutkę mocniejszą baterię...
I tak jest klonkierowaty w porównaniu z poprzednim modelem, więc naprawdę nie widzę powodu po co się
@KochanekAdmina: dobre p--------o, elitarne takie wręcz :D napluć w twarz i będziecie udawać że deszcz pada, bo ten kto się śmieje to biedak, powtarzane do obrzygu
wcale nie ma drogich laptów/stacji roboczych bez notcha i wcale ich
@Ligniperdus: Tylko że obecne stacje robocze to przepłacone śmieci. Wystarczy sobie porównać co potrafi zrobić najtańszy macbook pro z M1pro za 8k. W-------a na śniadanie stacje robocze 3x droższe bo za 8k to nawet RTXa nie kupisz xD
Musisz się pogodzić z tym że najlepszy laptop na ziemi ma
@KochanekAdmina: ale jak już kupię to w przeciwieńswie do noczowców nawet będę miał w co zagrać
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) pogodzić to się wy musicie fanboje, ja mogę się tylko zaśmiać, nawet jeżeli to jest
@Ligniperdus: a jakie zasady fizyki? Zamiast wielkich kloców, wystarczy stworzyć procesor który dla odmiany nie potrzebuje podłączenia do elektrowni atomowej xD
Jak mówiłem procesory M1 są nie do nadgonienia przez Intela czy AMD. ARM to przyszłość, obie te firmy już mogą w---------ć z rynku, Apple zaorało wszystko.
Jak je wsadzą do Macbooków Air dla plebsu (mówie o M1MAX) to już
@Ligniperdus: Wiadomo xD fanbojstwo zakłamują benchmarki xD