Aktywne Wpisy

Korba112 +15
Byłem dziś u pacjentki. Rocznik 2006. Tak, ten rocznik ma 19 lat. Mamy w karetce zastępczy termometr, pic rel. Czy wyobrażacie sobie, że ona nie wiedziała co to jest i jak go użyć? Pytała czy można przez podkoszulek. Potem była zdziwiona, że coś jej pika pod pachą...
Czy ja jestem taki stary czy to młodzież jest tak z-----a?
#999 #ratownikmedyczny #wejsciesilowe
Czy ja jestem taki stary czy to młodzież jest tak z-----a?
#999 #ratownikmedyczny #wejsciesilowe
źródło: i-vitammy-control-termometr-elektroniczny
Pobierz
wfyokyga +26
Koszalin podczas szczytu
źródło: temp_file3091361783948528560
Pobierz

W momencie przekroczenia prędkości nawet o 1 km/h system zacznie ograniczać moc silnika oraz informować kierowcę sygnałem dźwiękowym o przekroczeniu prędkości. Urządzenie będzie można wyłączyć przy każdym uruchomieniu pojazdu, ale pojawiły się już propozycje zniechęcające do takiego zachowania. Jedną z nich jest ograniczenie lub odmowa wypłaty odszkodowania dla sprawcy wypadku, w przypadku kiedy kierowca wyłączył system przed podróżą. Ubezpieczyciele mogliby także udzielać rabatu na zawarcie polisy kierowcom korzystającym z aktywnego systemu.
#ciekawostki #motoryzacja
źródło: comment_1635063931yYQaLrTApD3t8jjsvAEBO4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tymczasem przejdę się pieszo 15 km, bo tramwajem niebezpiecznie. A nie czekaj na chodniku też mnie tu próbują zabić XD
źródło: comment_1635086337xK2liWx7IFTfvMsiHjetDS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
I jeszcze argumentacja, jakby
@xaliemorph
Oczywiście. Tak samo z kotami. Będą latać gdzie chcą a Ty max autem 100 km
Komentarz usunięty przez autora
@TenTypZez: Widzę że już sami specjaliści wleczenia się za tirem (który przecież może jechać max 80 co nie? xDDD) bez widoczności, za to z podejściem "a co tam, zjadę na siku a on niech sobie jedzie" xD
Komentarz usunięty przez autora