Aktywne Wpisy

Mój pierwszy chleb na zakwasie, pewne niedociągnięcia są, ale jestem cholernie dumny. Ale się szykuje niedzielne śniadanko na bogato! #milejniedzieli
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
źródło: 1000018553
Pobierz
AlexBrown +5
Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie, gdy ludzie na siłowni mają słuchawki w uszach albo na uszach. Nie moja to sprawa, nie krzywdzi mnie to, ale mimo wszystko czuję irytację na taki widok.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego

Teraz usługa game pass kosztuje mnie tylko 10,70 PLN miesięcznie! Zero stresu, zero potrzeb, pełen chill i utopia. Za czteropak harnasia nam dostęp do stałe rozwijającej się bazy gier. Hades, ascent, MFS, psychonauts – o tych grach się mówi. Niebawem dołączą także forza, stalker i dziesiątki innych gier AAA.
A co tam u was niebiescy? Ratchet i returnal w zestawie z konsolą za 4k złotych od reselera z allegro w porozrywanych kartonach ze zwrotu? XD nawet mi was nie żal. Moja series S kosztowała 1/4 tej ceny i wyciąga stałe 60 FPS w 99, 9% gier dzięki usłudze FPS boost xD nadal czekacie na next genowego patcha do Uncharted 4 i Death stranding? Ojej, jak mi przykro, może gdybyście płacili więcej za gry, to studia miałyby pieniążki i zdążyłyby na czas, nie pomyśleliście o tym? ¯_(ツ)_/¯
#cebuladeals #xbox #konsole #xboxseries #xboxseriess #gry #ps5 #ps4 #bekazpodludzi #januszebiznesu
źródło: comment_1631082574rcadKNPwafntCB0E3wvQ87.jpg
PobierzMożna też bez vpn, ale kody na Golda będą sporo droższe.
Co to #!$%@? jest xD
Wiem, że ten post to tylko durny wysryw i bait, ale odpiszę na niego, bo jestem ciekaw jakie głupoty wypiszesz w następnej kolejności. :)
Wszystko git. W ciagu ostatnich 3mcy ogralem sobie Demon's Souls: Remake, nowego Ratcheta, Remaster Spidermana z 2018 wraz z Milesem Moralesem, a za niecale 2 tygodnie wjezdza Kena. :) Wszystkie te gry oczywiście kupione nówki pudełka w folii (prócz Keny, bo nie
Chyba że ktoś jest na prawde maniakiem wyścigówek i sportówek i jakichś smiesznych niszowych gierek plafromówek.
I mówi to posiadacz PS4 i Xbox S.
Nie pomyliło ci się coś ?