Aktywne Wpisy
wfyokyga +698
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
Madziol127 +16
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego życia w społeczeństwie, rys zblazowanego charakteru.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Z d--y, a co chodzi?
Tak to sobie możesz rozmawiać ze swoimi bliskimi. W końcu ktoś cię takiego słownictwa nauczył. Czarna. I dla plusujących. @klementyna123 @MistrzKowalski @siemawpadajdomejkuchni
a tak to ja mam nawet bez słuchawek, bo ich nie używam na siłowni xD
Xd przeciez Twoj post jest po to, żebys się tak mógł przez chwilę poczuć.
Niby nic nie masz do osób ze słuchawkami ALE na podstawie swojej dogłębnej i profesjonalnej analizy dasz kilka argumentow, sugerujące problemy psychiczne tych osób.
Przy prostych, małpich czynnościach np na siłowni, szkoda mi czasu na to, żeby czegoś nie słuchać.