Aktywne Wpisy
Tyrande +296
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Plp_ +512
Ale jaja mirasy. Wchodzę sobie do wagoniku intercity, 1sza klasa, mój przedział jako jedyny w całym wagonie pusty, ustawiam sobie klimę i siadam jak panisko. Po pewnej chwili widzę że po korytarzu łażą dwie stare baby i dosłownie przystawiają mordy do szyb jak glonojady. Gdy doszły do mojego przedziału to jedna krzyknęła do drugiej
"Ho tutej Beatka, tutej jest miejsce!". Myśle sobie "no to się nacieszyłem tym pustym przedziałem". Nagle, jak nie
"Ho tutej Beatka, tutej jest miejsce!". Myśle sobie "no to się nacieszyłem tym pustym przedziałem". Nagle, jak nie
Ma ktos z was podobnie? Zmeczenie pelna zdalka? Jeszcze u mnie doszedl fakt, ze mam nowy zespol, na oczy sie nie widzielismy i tak dziwnie sie pracuje...
#testowanieoprogramowania #it
@BudgetRevolution: Ile razy można powtarzać, #!$%@? nie równa się z introwertyzmem.
@BudgetRevolution: Nic tak nie cieszy Polaka jak krzywda rodaka
Jak czytam komentarze w stylu "_jahahaha zajebiście jest i strasznie się cieszę, że wam ekstrawertykom to tak #!$%@?", które zgarnęły w kij plusów, to nie wiem czy płakać z głupoty piszących/plusujących czy co.
Kolejni idioci, którzy nie potrafią ogarnąć kim jest introwertyk i mylą to z #!$%@? albo fobią społeczną.
Ja jestem introwertykiem. Takim na końcu skali wg wszystkich testów jakie robiłem. Pare lat temu osoba mająca doświadczenie z chorymi
Sam jestem introwertykiem ale 100% full remote to nie dla mnie.
Teksty o większej wydajności pracy podejrzewam że piszą "code monkeys" trzaskające proste tickety. Spotkanie zdalnie które nie są tylko reportowaniem do menago a gdzie trzeba razem coś wymyśleć są dużo mniej efektywne nawet z gadżetami typu Miro
I nikt tu nic nie pisał o żadnych introwertykach ty atencyjna gwiazdo
Ok, aż takie problemy z rozumieniem tekstu czytanego. Dobrze wiedzieć jaki poziom reprezentujesz.