Aktywne Wpisy
Hogataa26 +13
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Można wiele złego powiedzieć o tej ceremonii otwarcia, ale za sam pomysł zorganizowania tego wszystkiego nad rzeką zasługuje na uznanie.
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
Ma ktos z was podobnie? Zmeczenie pelna zdalka? Jeszcze u mnie doszedl fakt, ze mam nowy zespol, na oczy sie nie widzielismy i tak dziwnie sie pracuje...
#testowanieoprogramowania #it
Niedawno sobie całym teamem zrobilismy jeden dzień, gdzie pojawiliśmy się w biurze i zdecydowanie od czasu do czasu coś takiego by sie przydało.
U mnie firma na szczęście wprowadziła prostą zasadę - chcesz pracować w pełni zdalnie to pracuj, chcesz pojawiać się w biurze - to masz przeciez kartę, przyjdź kiedy chcesz. Gorzej tylko, że z zespołu nikogo nie będzie.
mam nadzieję, że będzie jeszcze 15 fal i zamkną wszystkie biura na zawsze i wam #!$%@?
za te wszystkie lata, nareszcie role się odwróciły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Praca zdalna to jest niesamowicie cudowna rzecz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czuczupikczu: NIE
Sam jestem testerem i praca zdalna to najlepsze co moze byc. Nie dosc, ze pare godzin zycia wiecej zamiast dojazdow i ogarniania sie, to jak zrobisz robote szybciej to jeszcze porzadki na chacie ogarniesz. Ze znajomymi to sie mozna integrowac po pracy, a jak sie nie uda to znaczy, ze #!$%@? a nie znajomi (juz pomijam fakt, ze mozna przeciez sie zdzwonic w czasie pracy).
Tzn. wiadomo, od czasu