Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plp_: Ale chyba na pierwszą klasę nie ma ulgowych, więc wyszłoby je drożej jak za brak ulgi plus różnica do pierwszej klasy...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 9
Ale chyba na pierwszą klasę nie ma ulgowych, więc wyszłoby je drożej jak za brak ulgi plus różnica do pierwszej klasy...

@bukimi: aż teraz sprawdziłem bo faktycznie od dawna nie jeżdżę na żadnych ulgach i może się nie znam, ale nie. Wychodzi na to że można spokojnie korzystać z ulg w pierwszej klasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Plp_: Kiedyś mi konduktor kazał się wynosić z 1 klasy jak miałem bilet 2 klasy bez miejscówki w pociągu pełnym ludzi na korytarzu. No i musiałem stać obok tego wolnego, a to była 1 klasa w TLK więc zdecydowanie nic szczególnego xd
  • Odpowiedz
mój przedział jako jedyny w całym wagonie pusty

@Plp_: Dlatego nie siada się nigdy w pustym przedziale. To ty sobie wybieraj towarzystwo w którym będziesz siedział a nie na odwrót.
Zawsze dosiadam się do przedziału gdzie jadą jakieś poczciwiny z nosami w laptopach.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 13
Dlatego nie siada się nigdy w pustym przedziale. To ty sobie wybieraj towarzystwo w którym będziesz siedział a nie na odwrót.

@kinlej: ale jak skoro to system przydziela mi miejsce i nie wiem kim będą pozostali pasażerowie? W pendolino w strefie ciszy to ok, ale w TLK się tak nie da xD
  • Odpowiedz