Aktywne Wpisy
Bipolar- +27
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Ma ktos z was podobnie? Zmeczenie pelna zdalka? Jeszcze u mnie doszedl fakt, ze mam nowy zespol, na oczy sie nie widzielismy i tak dziwnie sie pracuje...
#testowanieoprogramowania #it
Niedawno sobie całym teamem zrobilismy jeden dzień, gdzie pojawiliśmy się w biurze i zdecydowanie od czasu do czasu coś takiego by sie przydało.
U mnie firma na szczęście wprowadziła prostą zasadę - chcesz pracować w pełni zdalnie to pracuj, chcesz pojawiać się w biurze - to masz przeciez kartę, przyjdź kiedy chcesz. Gorzej tylko, że z zespołu nikogo nie będzie.
mam nadzieję, że będzie jeszcze 15 fal i zamkną wszystkie biura na zawsze i wam o--------i
za te wszystkie lata, nareszcie role się odwróciły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Praca zdalna to jest niesamowicie cudowna rzecz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czuczupikczu: NIE
Sam jestem testerem i praca zdalna to najlepsze co moze byc. Nie dosc, ze pare godzin zycia wiecej zamiast dojazdow i ogarniania sie, to jak zrobisz robote szybciej to jeszcze porzadki na chacie ogarniesz. Ze znajomymi to sie mozna integrowac po pracy, a jak sie nie uda to znaczy, ze c--j a nie znajomi (juz pomijam fakt, ze mozna przeciez sie zdzwonic w czasie pracy).
Tzn. wiadomo, od czasu