Wpis z mikrobloga

@hyperlink: ale mnie skręciło z cringe'u. Co to za autystyczna s---------a, a co robisz a co jesz a czemu tak pozno a czemu nie odpowiadasz mi pelnym zdaniem na temat swoich nawykow żywieniowych i dziennej rutyny
  • Odpowiedz
@hyperlink: Ty to ten niebieski? O ludzie człowieku. Weź się lepiej za chłopców, bo z dziewczynami nigdy Ci nie wyjdzie z takim podejściem. Jeśli spermiarstwo jest patologią to Ty uprawiasz coś na kształt równie patologicznego antyspermiarstwa i zrazisz do siebie KAŻDĄ dziewczynę.
  • Odpowiedz
@IloczynKartezjanski: Widzę, że one tak mają - u mnie w pracy też na 3 pytania zadane uzyskałem odpowiedź na jedno co ani trochę mnie nie przybliżyło do rozwiązania problemu. W sumie wiedziałem tyle samo co przed zadaniem tych pytań.
  • Odpowiedz
@hyperlink: po c--j wy z nimi tak piszecie? tym bardziej z takimi nudnymi laskami? nie macie co robic z czasem? przeciez to sie wymienia 2-3 wiadomosci, ustawia spotkanie i wraca do robienia czegos sensowniejszego ze swoim życiem
  • Odpowiedz
@vrraaaz: Jedyny słuszny komentarz. Jeśli dla kogoś to, co napisał @hyperlink: jest długim wywodem, to lepiej będzie jak przemliczę tę kwestię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam wrażenie, że ludzie wychowani na grupach dyskusyjnych, forach oraz częstym czytaniu zupełnie inaczej podchodzą do tego, co jest długie, a co nie. Wymiana wiadomości za pomocą SMS oraz internetowych czatów doprowadziła do spłycenia komunikacji. Ponadto w czasach panowania
  • Odpowiedz
@hyperlink: widać od razu, że jesteś typem w stylu: Nie za krótka ta spódniczka? Nie za późno na kolacje? Nie za często dzwonisz do mamy? Nie za mocny ten makijaż? Nie za głupi ten serial? Nie za duży ten dekold? Nie za słona ta zupa?
  • Odpowiedz