Wpis z mikrobloga

laska Ci napisała, że coś robi i dziwisz się, że odpisuje zdawkowo. Brawo. Trzeba było napisać jej, że „ a spoko, kiedyś mi opowiesz, czemu wracasz do domu o tej porze (tutaj zalotna minka), a tymczasem Ci nie przeszkadzam i wypoczywaj. Odezwij się jak znajdziesz chwilę!”. Tutaj jedyne co widzę to przesłuchanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@hyperlink: Dziewczyna ewidentnie pokazuje, że szuka kogoś, kto będzie wokół niej skakał, albo serio jest zajęta. Z jej wiadomości wyczuć można zero jakiegokolwiek zainteresowania, nie zadaje własnych pytań żeby podtrzymać rozmowę, nie stara się niczego o tobie dowiedzieć. Trzeba było zagrać w jej grę, czyli odpisywać krótko i zdawkowo. Załatwiasz to tak:

Ona: wita się
Ty: odpisujesz
Ona: Bardzo spokojnie
Ty: No to dobrze,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hyperlink: jak to prawda to typiara jest wytrwała ze jej sie chcialo to wszystko czytac i jeszcze odpisywac ( _)
  • Odpowiedz
@hyperlink: Najbardziej mnie śmieszy jak taki jożin z bażin chce się pochwalić skrinem, a zostaje pociupany od góry do dołu XDDD

Szkoda tylko, że przez bandę cymbałów, którzy wcale lepiej by tego nie rozegrali XD
  • Odpowiedz
@hyperlink: Jestem przegrywem, który nie potrafi rozmawiać z kobietami, ale nawet ja widzę, że trochę przynudzasz. Z kobietami, do tego jeszcze na badoo/tinder nie prowadzi się rzeczowej rozmowy, tylko trzeba ją w pierwszych zdaniach rozbawić, zaciekawić. Ty ją przesłuchujesz, a do tego jeszcze w drugiej wiadomości czepiasz się jej za "powściągliwość w słowach", w szóstej zarzucasz jej, że "komplikuje proste rzeczy", a w kolejnej piszesz że szkoda na nią klawiatury
  • Odpowiedz