Wpis z mikrobloga

@peknietyzlew: Ja p------e. Kwintesencja fajnopolactwa.
Jak wszyscy celebryci, aktorzy, influenserzy coś popierają to musisz też to popierać, oglądać, wpłacać kasę..
Nawet jak człowiek nie wie o co chodzi bo się czymś nie interesuje to też jest zjebem..
NO BO MASZ WIEDZIEĆ!
Ale mnie takie cos w-----a. Lemingi cholerne.
  • Odpowiedz
@dvnx

Ale serio bardzo trudno było na to nie natrafić

Gdyby moja tego nie oglądała mówią mi o co chodzi (bo sam bym nie zwrócił uwagi nawet) i gdyby nie Mirko zawalone wpisami to bym na to raczej nie trafił, bo niby jak?
  • Odpowiedz
Ja p------e. Kwintesencja fajnopolactwa.

Jak wszyscy celebryci, aktorzy, influenserzy coś popierają to musisz też to popierać, oglądać, wpłacać kasę..

Nawet jak człowiek nie wie o co chodzi bo się czymś nie interesuje to też jest zjebem..

NO BO MASZ WIEDZIEĆ!

Ale mnie takie cos w-----a. Lemingi cholerne.

@andbatros: Twój wpis to jest doskonały przykład jak łyknąć perfidnego baita i jeszcze się zesrać o fikcyjną sytuację. OP rzekomo nic nie wiedział,
  • Odpowiedz
Ale serio bardzo trudno było na to nie natrafić

@dvnx: Wyobraź sobie, że gdyby nie wykop, to bym nie wiedział o jakimś patostreamie, gdzie gwiazdeczki i inne nieroby przychodzą się polansować. Do przedwczoraj nie miałem pojęcia o tym czymś. Telewizji nie oglądam, a radio jeśli już słuchałem w ostatnich dniach, to raczej zawsze przełączałem, gdy zaczynały się reklamy i paplanie prezenterów. Youtube też mi tego nie podpowiadał, pewnie dlatego, że
  • Odpowiedz