Aktywne Wpisy

thorgoth +86
Mężczyzna w klapkach twierdzący że jest Jezusem zaczepiał pasażerów poznańskiego tramwaju, kilkoro z nich uderzył "z liścia". Interweniowała motornicza, próbując wyrzucić jegomościa z tramwaju.
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne

arturooo000 +60
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

Jak wszyscy celebryci, aktorzy, influenserzy coś popierają to musisz też to popierać, oglądać, wpłacać kasę..
Nawet jak człowiek nie wie o co chodzi bo się czymś nie interesuje to też jest zjebem..
NO BO MASZ WIEDZIEĆ!
Ale mnie takie cos w-----a. Lemingi cholerne.
@tereska-kaczmek: Tbh gdyby laska miała do mnie pretensje że nie oglądam czegoś co ona ogląda i przy tym wyzwała mnie od zjebów to raczej nie miałbym ochoty jej r----ć
@andbatros: przecież tam większość to patusy, których na tych wsiach śledzicie na falach fame MMA zapartym tchem xD
Gdyby moja tego nie oglądała mówią mi o co chodzi (bo sam bym nie zwrócił uwagi nawet) i gdyby nie Mirko zawalone wpisami to bym na to raczej nie trafił, bo niby jak?
@andbatros: Twój wpis to jest doskonały przykład jak łyknąć perfidnego baita i jeszcze się zesrać o fikcyjną sytuację. OP rzekomo nic nie wiedział,
@dvnx: Wyobraź sobie, że gdyby nie wykop, to bym nie wiedział o jakimś patostreamie, gdzie gwiazdeczki i inne nieroby przychodzą się polansować. Do przedwczoraj nie miałem pojęcia o tym czymś. Telewizji nie oglądam, a radio jeśli już słuchałem w ostatnich dniach, to raczej zawsze przełączałem, gdy zaczynały się reklamy i paplanie prezenterów. Youtube też mi tego nie podpowiadał, pewnie dlatego, że