Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +203
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Sebom od dryftyngu i szeryfom wyprzedzającym na czwartego dziękuję.
#motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #polskiedrogi
źródło: comment_16264570160zZ1BFUNHWJldXFgUr2tsA.jpg
Pobierzwarto o ile mowa o jakimś a miarę współczesnym automacie
Awaryjność i naprawy zależy od skrzyni. Musiałbyś czytać o konkretniej skrzyni w modelu który byś chciał kupić. Ale w większości takie skrzynie dają radę
Sam mam automat 15-letni, jeździ dobrze i żyje. Nie wiem jak długo, bo jak padnie to faktycznie lepiej po złom dzwonić.
Co do wygody, miałem dwa automaty, teraz manual i tęsknię. (╥﹏╥)
@MarteenVaanThomm:
oczywiście, że tylko automat
Generalnie automat ujdzie choc dla mnie jest glupi i wolny. Wolny nie dlatego ze wolno zmienia, ale dlatego ze nie przewiduje. Czerwone swiatlo ludzie hamuja - az sie prosi o redukcje i hamowanie silnikiem. Podjazd pod gore - automat bedzie mielil na niakich obrotach przez pol podjazdu po czym zacznie sie bawic w redukowanie jak juz nie trzeba no koniec. Brak uczenia