Aktywne Wpisy
PijeWodePoPierogach +559
Kolejna ofiara nie dostosowania dróg do prędkości. Czy w koncu drogi zostaną tak zbudowane aby mozna było bezpiecznie z---------ć 300km/h? Czy muszą być kolejne ofiary niekompetencji drogowców? Kolejny raz zbyt wolna jazda zbiera swoje ofiary. Juz dziewiąty motocyklista jadący przepisowo ginie w tym miejscu.
Pamiętajcie, ze to Wy jadąc zgodnie z przepisami stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych!
#motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
Pamiętajcie, ze to Wy jadąc zgodnie z przepisami stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych!
#motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
źródło: IMG_20260605_073902
Pobierz
janusz-lece +83

Skończyłem studia prawnicze i marketing, ogarniam social media oraz nowe technologie, ale nie uczyłem się nigdy programowania.
Myślę nad zatrudnieniem w branży #it najlepiej zdalnie albo w ogóle #freelance
Chce umieć na tyle, by móc zdalnie zarabiać te 4k PLN miesięcznie, żeby móc się w-----ć do jakiegoś biednego azjatyckiego ciepłego kraju i tam żyć.
Pytanie: od czego zacząć i czego się nauczyć żeby moje pragnienie było realne i spełniałne (zdalne zarabianie ok. 4k) I ile mi to może zająć.
#programista #pracazdalna #pracait #praca
Komentarz usunięty przez moderatora
@mutencath: w marketingu szukają na specjalistów tylko z doswdczeniem i zawsze stacjonarnie. A mi zależy na czymś zdalnie jak pisałem.
@LazyInitializationException: wolę dyskusje niż suche
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja ci daje dużo więcej procent, bo głupi nie jesteś, ale warunek jest jeden - musisz być bardzo pracowity.
Nie sugeruj się obrazkiem z prostokącikami, bo stawiony jest tylko po to aby Cię odstraszyć. Nikt nie zna tych wszystkich technologi, a ludzie znający 10% już znajdują pracę.
Jak nie spróbujesz to
Komentarz usunięty przez autora
A do programowania szukają ludzi z ulicy i do tego zawsze zdalnie?
Zostań specjalistą w czymkolwiek, to Ty będziesz stawiał warunki.
Otóż to jak powiedział przedmówca. @mutencath:
@FrankJUnderwood
Nieważne w czym jesteś dobry. Bądź w czymś dobry.
Komentarz usunięty przez autora
To nie jest tak, że w IT nie trzeba doświadczenia i wezmą każdego, bo to branża jak każda inna i pracownik ma zarabiać na swoją wypłatę.