Aktywne Wpisy
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Jarek_P +625
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Panią Krystynę Pawłowicz również zapraszamy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O sprawie pisaliśmy też tutaj: https://siecobywatelska.pl/mamy-termin-sprawy-karnej-z-fundacja-tadeusza-rydzyka/
Wołam:
__
Nie złość się na darmo! Przekaż nam 1%. Zrobimy, co trzeba. KRS 0000181348 www.siecobywatelska.pl/1-procent
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #rydzyk #luxveritatis #pawlowicz
@Kismeth: Póki tak wiele osób zauważa, że coś tu nie gra, to jeszcze jakaś nadzieją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sramnawas: Dziękujemy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia!
@7ymekk: Super, dziękujemy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@XpedobearX: Tak, my też polecamy! Bezkosztowo można wspierać organizacje przez cały rok. A gdy zaprosi się znajomego to organizacja dostaje jeszcze 5 zł ekstra. https://pomoc.fanimani.pl/dla-uzytkownika/jak-dziala-fanimani/jak-zaprosic-znajomych-do-fanimani-i-podarowac-5zl-wspieranej-przez-siebie-organizacji/
Dzięki za wsparcie i napisanie o tym!
@majk_emigrant: Chyba nie o taki efekt chodziło autorce! Dzięki wielkie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fallout444: Dzięki, również pozdrawiamy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@foullyCE: Dzięki. To pamiętaj o nas w czwartek. Pozdrawiamy!
@krisstof2: Jak wszyscy, mogą korzystać ze swoich praw i zgłosić się na czwartkową rozprawę w charakterze publiczności. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Piszemy o tym jak to zrobić, tutaj.
@czteroch: Hm, to trochę jak szkolne rozkminy, ,,co autorka miała na myśli". Na szczęście to już dawno za nami. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@rowerzy: Bardzo nam miło! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kr3t: Nie ma co się zaprzątać jednym stowarzyszeniem, gdy można wszystkim zabrać prawo
@JemKredki1983: Dzięki wielkie!
@xandra: Jesteś tu z nami, więc to wcale nie nic. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozdrawiamy!
@Grande_Esteban: Dziękujemy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kwahu666: Cieplej na serduszku się robi, gdy to czytamy, dzięki.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zmarnujemy. Ze wszystkich wydatków rozliczamy się przed Wami co do grosza.
Natomiast swoją odpowiedzią udowodniliście, że nie rozumiecie tego i nie jesteście organizacją godną zaufania. W mojej opinii możecie mieć skłonności do trollingu.
Jak to mówią... nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
Wielu trolli patentowych również działa w granicach prawa. Czy to sprawia, że takie działanie jest korzystne dla ogółu i