Aktywne Wpisy

Moseva +63
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

wfyokyga +207
Jestem top mikroblogerem i jaka przewaga nad drugim miejscem. Krul i władca mirko, mówiąc skromnie bo jestem wybitnie skromnym człowiekiem.
źródło: temp_file3283309792774744229
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
https://allegro.pl/produkt/kabel-zasilajacy-do-komputera-pc-monitora-1-8m-h05vv-f-3g0-75mm2-c2abbae6-ab7b-4fb0-b161-08a2bb67eb18
Obecnie wystawiając na allegro z automatu jesteś przypisywany do odpowiedniego SKU (w sensie, że musisz podać albo wybrać z listy) i twoja oferta trafia do konkretnej grupy sprzedających ten właśnie przedmiot. Więc oczywiście możesz
@Jarek_P: Wałki się kręcą:
źródło: obraz
PobierzJa jestem kablowym zboczeńcem i kupuje najlepsze, polskie kable w poliuretanie które najpewniej przeżyją mnie
źródło: 1000012632
PobierzHej, dziękuję za to że walczysz, to Ty jesteś #gruparatowaniapoziomu
@DywanTv: po pierwsze: ten przewód się błyskawicznie zepsuje. Żyły wykonane z żelaza się połamią przy częstym przeginaniu tego przewodu, w oryginalnym poście też było zdjęcie bolca wtyczki, który był rurką z blaszki cieńszej, niż ta w puszce od piwa.
Po drugie: brak przewodu ochronnego, popularnie zwanego uziemieniem. Czyli brak istotnego zabezpieczenia przeciwporażeniowego. W urządzeniach wykonanych tak, że tego połączenia wymagają (czyli np. większość komputerów "blaszaków")
@DywanTv: weź magnes, nawet taki z pamiątką z wakacji z lodówki i sprawdź, czy do kabla się przykleja. jeśli tak, kabel lepiej wyrzuć.
Masz omomierz? To sprawdź, czy styk ochronny wtyczki ma połączenie z środkową dziurą wtyku na drugim końcu kabla. Jeśli nie ma - kabel wyrzuć.