Aktywne Wpisy

Caracas +123
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
Lukardio +110

#youtube #polskiyoutube
#arhn
Lata już w necie siedzi, i renomę ma, inna sprawa, że reklamuje co mu podrzuca, nawet muszlę klozetową :)
2. ~10000 zł miesięcznie z patronie, nawet odliczając jakieś prowizje podatki itd. to jest sporo kasy.
@yahoomlody: Przy marnym CPM dla gierek 0.5 USD to wychodzi jakieś 1000 USD miesięcznie. Dolicz te ~8000 zł z Patronite i pewnie kilka-kilkanaście tysięcy miesięcznie za jakieś współprace.
@poprostumort: To gdzie mieszka nie ma znaczenia.
Więc może i on dostanie z te 30k za przygotowanie filmu specjalnie pod produkt?
Dunno
Komentarz usunięty przez autora
Za kolega wyżej
Dlatego myślę że gadanie na zasadzie 'ojejku jejku klepią biedę, jak oni są w stanie się utrzymać z tych jutubów' to bzdura. Sam adsense to pewnie jakaś niewielka część, ale Adsense
@Hakamairi: Widziałem że w tym tygodniu chwalił się na Twitterze, że zaraz dobiją do progu 10k. Teraz już 10250, najs.
@poprostumort: pamietaj, że nie liczy sie po stawce skąd nadajesz tylko po stawce widzów - a widzowie są w Polsce więc ¯\_(ツ)_/¯