Wpis z mikrobloga

@korporacion: @atencjon nie może wam się podobać, wykopek napisał, że to gunwo XD

A tak na serio to mi też się podoba, wpadła mi w ucho.

2021 rok a wykopki próbują skategoryzować gusta jako lepsze lub gorsze. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak samo z filmami, serialami i każdą możliwą sferą życia prywatnego.
  • Odpowiedz
@Realista93: Ale nikt nie ma pretensji do samej piosenki, fajnie, niech sobie leci raz na 4h. Problem w tym że co wsiądę do auta to leci to samo, czasem mam wrażenie że mają 6 piosenek i 26 reklam na cały miesiąc. Nic więcej.
  • Odpowiedz
@picasssss1: XD kto to jest ta Sannah... kurde radiow nie slucham tlyko wlasne audiobooki i playlisty a potem jak gramy w czolko to ja tych nowych gowien nie znam a jak jest piosneka queena czy inny przeboj z lat 70 80 i 90 to robie duze oczy ze ludzie nie znaja tego utworu i nie potrafia zanucic ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@picasssss1: Śmieszne jest to, że istnieje prawo nakazujące, aby określona cześć utworów nadawanych w stacjach radiowych była polskimi utworami, a jednocześnie nie istnieje prawo zakazujące odtwarzania tego chłamu, który nawet nie wiadomo w jakim języku jest (wiele słów, które nie istnieją w żadnym języku)
  • Odpowiedz