Wpis z mikrobloga

...a co sprzedają w tym sklepie, bo z niczym mi się nie kojarzy a nazwa brzmi tak z rosyjska? ¯_(ツ)_/¯

@JakubWedrowycz: Gownoubrania jednorazowego uzytku. Po pierwszym praniu nie nadaja sie do zalozenia.

sieciówka z tanimi ubraniami. Taki H&M

@BetPay: HM to przy nich jak 5* restauracja przy McDonaldzie
  • Odpowiedz
  • 3
@JakubWedrowycz nie mam pojęcia, ale patrząc po tym co się działo w pierwszym sklepie w Warszawie, to chyba pozłacane lambo po 5zł, kolejki się ustawiały tygodniami. Otwarcie no to wiadomo, kolejka okrążała galerię dwa razy, ale potem co kilka dni tamtędy przechodziłem idąc na siłkę. Zdarzało się, że stali przed sklepem jeszcze dobry miesiąc później i to na tygodniu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@empee: p--------o, akurat mieszkam jakieś 200 metrów od primarka, zary h&m itp. i primark bije ich jakością na głowę(za tą cenę). Czasami od stóp do głowy jestem ubrany w te ciuchy i w sumie kosztują może z 10 euro xd, ale piorę reguralnie i różnicy nie widzę z tymi droższymi. Za co niby dasz hm 5 gwiazdek? Za sesje z Beckhamem?
  • Odpowiedz
@PerkoS: tak samo, jak TK Maxx (a.k.a. ekskluzywny lumpeks) odpady z zagranicy, co prawda da się czasami coś spoko znaleźć np. do domu, ale nie przestanie mnie zadziwiać fenomen tego sklepu, że ludzie stoją do niego wiecznie w kolejkach
  • Odpowiedz
@PerkoS: mnie tez to zdziwilo - a ceny wcale tam jakies tanie nie są, w LC waikiki albo new yorkerze są podobne a jakos tam nigdy kolejek nie ma, a czesto lepiej isc do house czy reserved i tam sobie kupic bo maja rzeczy moze troszke drozsze ale jakosc jest nieporownywalna
  • Odpowiedz
akurat mieszkam jakieś 200 metrów od primarka, zary h&m itp. i primark bije ich jakością na głowę

@Rymncimpir: Nie wiem co ma do tematu to jak daleko mieszkasz od primarka ale jednak wiekszosc konsumentow ma odmienne zdanie co do ich jakosci, przynajmniej tu w UK gdzie meiszkam. W Primarku kupuja tylko turysci, ludzie potrzebujacy czegos jednorazowego (np laski wybrierajace sukienke na impreze) albo tacy, ktorych po prostu nie stac na
  • Odpowiedz
@@Logan00: ...a co sprzedają w tym sklepie, bo z niczym mi się nie kojarzy a nazwa brzmi tak z rosyjska? ¯_(ツ)_/¯

Dziadostwo, zasada działania primarka polega tylko i wyłącznie na jak najniższej cenie. Towar to najtańsza chińszczyzna nie nadająca się do noszenia i po pierwszym praniu może nadać się co najwyżej na szmatę do podłogi. Baby podniecają die primarkiem bo go u nas nie było. A coś tam słyszały z zagranicy. Szybko
  • Odpowiedz