Wpis z mikrobloga

Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi
  • 159
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 86
mocne słowa jak na toksyka plującego od rana jadem na wykopie xD

@Gieremek: stwierdzenie faktu, to nie plucie jadem. Dodatkowo psy śmierdzą i ich właściciele też, bo przesiąkają tym smrodem. W normalnych państwach żeby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty, bo prawo do spokojnego wypoczynku stoi wyżej niż czyjś kaprys do posiadania śmierdzącego kundla.
  • Odpowiedz
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach

@nowszyja: ja bym powiedział że jednak pijani kierowcy albo skorumpowani urzędnicy ale widocznie szczekanie jest jeszcze bardziej patologiczne
  • Odpowiedz
  • 586
A auta spalinowe i inne hałasy cię nie budzą czy na psy się tak tylko uruchamiasz? Poważne pytanie.

@KRCZVSK: typowy psiarz, wskażesz na ich patologiczne zachowanie, to zaraz: "a bo samochody, "a bo dzieci". Nie, samochody mnie nie budzą, bo nie mam autostrady obok bloku.
  • Odpowiedz
@nowszyja: No chcę zrozumieć stan twojej umęczonej głowy, to empatyzujące pytanie. Nie wściekaj się bardziej bo już jesteś wystarczająco rozwścieczony. Gdamy sobie na spokojnie, tak?
KRCZVSK - @nowszyja: No chcę zrozumieć stan twojej umęczonej głowy, to empatyzujące p...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 89
@o__0: oczywiście, że psy śmierdzą. Wy tego nie czujecie, bo śpicie z nimi w jednym pomieszczeniu i tym smrodem przesiąkacie. W mieszkanie każdego psiarza capi. Psiarze to przegrywy bez pasji, a łażenie z psem wokół bloku to ich jedyna rozrywka.
  • Odpowiedz