Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Logan00: A mi się nadal nie udało dostać do primarka w Warszawie. Jedyny raz jak byłem w tej galerii, to były tłumy w kolejce.
A szkoda, majtki i skarpety muszę kupić, bo ostatnie kupione tam w UK już powoli nadają się do wywalenia i bynajmniej nie były jednorazowe. Cena/jakość moim zdaniem na plus, do tego całkiem ładne (w owocki hehe)
  • Odpowiedz
@GG99: 3 plastry parmeńskiej i po 3 kindziuka i salami z lidla super italiano DOCG premium za 13 ponad już złotych w lidlu pozdrawiają xD i niemiec czy włoch co nie zjadł i zostawił na stole i to zapakowali w opakowanie też
  • Odpowiedz
@Rymncimpir potwierdzam zjechałem do PL 6lat temu i niektore spodnie i koszulki z nadrukami wciaz w uzyciu - zaznaczajac jednak ze nie jestem typem z piwnicy co chodzi w jednym tshircie caly tydzien czy coś
  • Odpowiedz
@woligater123: Ja mam na sobie ubrania z primarku, są tanie, dobre jakościowo i wygodne. Wole te ubrania od innych H&M itp. Z tym że ja zakupy robiłem w Berlinie. Jedynie buty mega słabo wyglądają i nie ryzykowałem nawet. Wkurza tylko że dział kobiecy jest 3x większy od męskiego.
  • Odpowiedz
  • 2
@Logan00 też mam skarpetki z Primarka w Wawie kupione. Są ładne, były mega tanie i bardzo dobrze się trzymają. Ubrania z takiego h&m są identycznej jakości według mnie (z tym, że w primarku kupuje się je dużo taniej).
Jedyna zwadę mam z TKmaxxem. Nieco droższa bielizna + parę innych rzeczy r-------o mi się praktycznie od razu. Nie polecam
  • Odpowiedz
@empee: Nie wiem jak będzie w Polsce, ale kupowałem w Primarku w Essen i w Berlinie i wiadomo, że jakiś szał te ubrania to nie były, ale jak na takie za 4-6 € to całkiem przyzwoite. Nie rozpadały się wcale po pierwszym ani po 10. praniu i były wygodne. Niemieckie karyny to z tego sklepu wychodziły obładowane jakby kupowały ubrań na cały rok.
  • Odpowiedz
@msichal:
W tym warszawskim Primarku udało mi się kupić całkiem fajne skarpetki z postaciami z Dragon Balla. Są już po wielu praniach i trzymają się dobrze. Więc faktycznie, bielizna z Primarka dziadostwem nie jest. A inne ciuchy to nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz