Aktywne Wpisy

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

MLeko29 +315
Dzień dobry
źródło: 1000063944
Pobierz

@bocian_wr
@bartush
@LaFleur
@icecron
@jakubiak-patryk
@adriko87
@Grabek44
@PancakeV
@Szaman90
@SpiderFYM
@piotr_lotr
@daroxx_
@puesmanana
@Kutaphon3
Panowie, wołam Was, bo jestem po kolejnej rozmowie z rzecznikiem. Generalnie rzecz biorąc na początku były wątpliwości, ale jak potwierdziłem że elementy "zestawu" są samodzielnymi produktami, które:
1) są oddzielnymi pozycjami na fakturze,
2) nie stanowią jedności z zakupowanym produktem;
to jak najbardziej mogą być zwrócone. Za radą @Grabek44 odpisałem na maila szanownej pani Beacie raz jeszcze, że jestem po rozmowie z rzecznikiem i podałem art. 27 ustawy o prawach konsumenta interpretowany a maiori ad minus.
Zobaczymy co odpiszą jutro. Prośba Panowie, jakbym o kimś zapomniał to zawołajcie do wpisu.
Uprzejma prośba o niewypowiadanie się osób niezwiązanych z tematem, gdyż każdy taki komentarz i tak będę kasować dla zachowania przejrzystości wątku.
Ja się zastanawiam czy mimo ich maili nie zrobić jak jakiś Mirek kazał (bo ich odpisywanie po kilku dniach jest grą typowo na czas, żeby 14 dni minęło), czyli odesłanie paczki na ich adres z formularzem zwrotu nie z neonetu tylko jakimkolwiek innym
@bocian_wr odrzucili wam zgłoszenie przez formularz na ich stronie?
źródło: comment_1612209136veFaqTZVqIiaoYoolgx98N.jpg
Pobierz