Aktywne Wpisy

nutsheell +16
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +31

@bocian_wr
@bartush
@LaFleur
@icecron
@jakubiak-patryk
@adriko87
@Grabek44
@PancakeV
@Szaman90
@SpiderFYM
@piotr_lotr
@daroxx_
@puesmanana
@Kutaphon3
Panowie, wołam Was, bo jestem po kolejnej rozmowie z rzecznikiem. Generalnie rzecz biorąc na początku były wątpliwości, ale jak potwierdziłem że elementy "zestawu" są samodzielnymi produktami, które:
1) są oddzielnymi pozycjami na fakturze,
2) nie stanowią jedności z zakupowanym produktem;
to jak najbardziej mogą być zwrócone. Za radą @Grabek44 odpisałem na maila szanownej pani Beacie raz jeszcze, że jestem po rozmowie z rzecznikiem i podałem art. 27 ustawy o prawach konsumenta interpretowany a maiori ad minus.
Zobaczymy co odpiszą jutro. Prośba Panowie, jakbym o kimś zapomniał to zawołajcie do wpisu.
Uprzejma prośba o niewypowiadanie się osób niezwiązanych z tematem, gdyż każdy taki komentarz i tak będę kasować dla zachowania przejrzystości wątku.
Witam,
przesyłam
@Viarus_ również poprosiłbym abyś wolał :)
Szczerze móiąc, teraz bym im napisałże w takim razie zaszła pomyłka i prosisz o dostłąnie PS5 zgodną z regulaminem - w werji 1TB, bo dostąłeś omyłkowo jakąś wersję 825GB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1612211695gzHcBM2W2R0YPRIFz3r5KP.jpg
Pobierzźródło: comment_1612211805HNpLx1qrwfyqsKPKqOb8c5.jpg
PobierzOdp:
Regulamin oferty promocyjnej dostępny był na stronie głównej oferty (tzw. landing page) PS5.
Zaakceptowanie regulaminu sklepu oznacza akceptację regulaminów podległych.