Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@imajoke: a ja w tym wieku czytałem wyborczą, głosowałem na Komorowskiego po Smoleńsku itp. Przejrzałem na oczy po wybrykach we Wprost i od tej pory nie mam na kogo zagłosować bo pis sie brzydze, psl mialo swoja aferę z wyborami samorządowymi a sld z zandbergiem jest nieporozumieniem
  • Odpowiedz
@imajoke moja obserwacja jest taka ze jak ktos zaczal sie interesowac polityka i prawakowaniem w wieku 15, 16, 17 czy 18 lat to potem szybko z tego wyrasta. Poglady sie ksztaltuja i na szczescie wyrasta z tego gowna. Gorzej jak ktos za nastolatka nie interesowal sie polityka a zaczal troche pozniej. Trudniej wyjsc z tego gowna potem
  • Odpowiedz
@imajoke: jeszcze w 1999 latałem z łysym łbem, flekiem i miałem wisiorek z krzyżem celtyckim xD
a dzisiaj szkaluje boge co nie istnieje, lewakuje motzno i neuropa w serduszku
więc to uleczalne nawet z mocnych stadiów
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@imajoke: ja w gimbazie bylem za korwinem (jeszcze nie był tak popularny, upr i knp sie rozwiązywały), potem zauważyłem ze tak srednio mi z nim po drodze, zwłaszcza po zaproszeniu szurow i narodowców do koalicji, bo raczej bez nich sam nie wejdzie do sejmu
Korwin cos mi sie wydaje ze cześć wypowiedzi mowi aby bylo glosno. W liceum mnie polityczka nudziła mialem wazniejsze sprawy na glowie m. in spanie i
  • Odpowiedz