Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Najlepsze było to, że uważałem się za jakąś elitę, niezwykle świadomego chłopaka, moi koledzy w liceum nawet nie wiedzieli kto to Dmowski, a ja czytałem jego książki, no kosmos z dzisiejszej perspektywy. Jaki człowiek był głupi, ograniczony i nietolerancyjny te 8-9 lat temu.
Ale pamiętam jak poszedłem pierwszy raz na taki prawacki marsz w 2011 to pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to to, że spora część tych kolesi co tam idzie to totalne patusy, Sebixy i półgłówki w ortalionowych dresach. DRAMAT.
A pomyśleć, że niektórzy tak jak ja te kilka lat temu się tym zajarali i zostali w tym gównie do dziś, bardzo smutne.
#oswiadczenie #bekazprawakow #marszniepodleglosci
To prawda, jedyne za co moge podziekowac Korwinowi że zainteresowal mnie swoją osobą jak mialem 14 lat i teraz już nie jestem dzięki temu prawakiem XD.
Najwięcej zawdzięczam szkole do której chodziłem i różnym ludziom których na swojej drodze spotkałem. Eksponowanie się poza swoją bańkę bardzo rozwija poglądy.
@Kazdyziomzbierazlom: same here kolego
I nie, nie popieram żadnych skrajnych środowisk. W tym poście jest po prostu tak wysokie stężenie stereotypowych stwierdzeń o nacjonalistach, że jest absolutnie niewiarygodny. Coś jak "mam kolegę geja".
@hohohohoho:
Tak jak z korwinizmów.