Wpis z mikrobloga

Na co Ci TYLE działki
Po co Ci AŻ 4000 m2

Ja p------e j----e zwierzęta
Mogę mieć i 2137420m2
Zagospodaruje sobie 1000-1500, resztę zasieje polnymi kwiatami

Po co mi tyle? Żebyście się o------i. I że jak zachce mi się postawić domek z gówna na działce to sobie postawie z dala od głównego domu by nie śmierdziało.

To definicja mojej wolności
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qurvinox: k---a, tak tylko spytałem, sam mam 1350 metrów i to już dużo roboty żeby to jakoś wyglądało, chciałem tylko napisać że utrzymanie każdego M2 to jest jakiś nakład pracy.
  • Odpowiedz
@Qurvinox: no jprdl, jak ja to ogarniam od 6 lat to poprostu słysząc o 3x tyle roboty myślę sobie że to już byłoby uciążliwe.
Może Twój brat pomyślał tak samo i poprostu wykazał tym pytaniem pewna troskę o to czy zdajesz sobie sprawę z tego czego się podejmujesz.
Chciałem tylko być miły.
  • Odpowiedz
@Qurvinox: Jezu, ty tak jakoś reagujesz od razu agresywnie, człowiek chciał tylko pomoc i od razu obelgi go spotykają, Ojciec miał rację jak uczył mnie że prawo karmy jest nieubłagane, za każdą chęć pomocy bliźniemu spotka człowieka zasłużoną kara.
  • Odpowiedz
@Qurvinox: C---a do d--y a nie roboty. Trawke jebniesz, trzy spryskiwacze, robocika koszacego za 2999 od pana Chinczyka na bateryjki zeby cicho bylo i wyjebongo.... Nie sluchaj ich. Oni w czworakach zyc uczeni. (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Qurvinox: Alez nie za ma co... ()

Ja dom 260 metrow wynajmuje. Na 5 osob i psiecko. No i jeszcze mieszka z nami Piec Razy Po Stoosiemdziesiat Watt Na Kanal..... Przyjaciel domu. XD
  • Odpowiedz